Показати повну версію : Косметика від природи
Helen
06-24-2010, 02:22 PM
Пропоную ділитись народними рецептами краси (доступно і ефективно).
Зараз якраз сезон для тих, хто хоче підживити і почистити жирну шкіру. Полуниця, вишня - просто протирати чисте обличчя цими ягодами в декілька нанесень, потім змити водою. Можна зробити кашку з ягід і накласти на обличчя, як маску на хвилин 15-20. Після цього - зволожуючий крем.
Заварити хвощ польовий, відвар заморозити (кубиками - так зручніше), і протирати обличчя, шию, тіло - тонізує, зволожує, звужує пори.
Bony girl
08-06-2010, 03:10 PM
Народна косметика з трав для комбінованої шкіри: Візьміть 1 столову ложку будь-якій із запропонованих нижче трав: листя великого подорожника, перцева м'ята, кропива, листя кульбаби, квітки лікарської ромашки. Ретельно розітріть її з невеликою кількістю води і розмішайте з 1 чайною ложкою меду. Нанесіть отриману суміш на обличчя і після закінчення 10-15 хвилин змийте прохолодною водою.
Регенеруючий рецепт маски для комбінованої шкіри: Відріжте не дуже великий шматочок гарбуза, видалите з нього насіннячка і очистите від шкірки, нарізуйте кубиками і проварите на слабкому вогні 15 хвилин. Потім додайте 1 столову ложку крохмалю і 2 чайних ложки оливкового масла. Все добре розітріть і накладете на обличчя на 15-20 хвилин. Після вмивайтеся теплою водою.
Для жироної шкіри корисно вмиватися морською сіллю розчиненою у воді.Вона звужує пори.
А для пахв можна використовувати дезодорант -квасец Кристал.Він добре дезинфікує .
Маска з мати-й-мачухи для обвітреної шкіри обличчя і рук. Свіже листя мати-й-мачухи ретельно вимити, подрібнити, змішати зі свіжим молоком (2 столових ложки на стакан молока) і нанести цю суміш на обличчя, а руки потримати в цій суміші 15-20 хвилин.
Gledis
06-22-2011, 11:36 AM
На рахунок природного дезодоранту можу ще порекомендувати кристал Алуніт (гірничо-вулканічного походження), він є природнім антисептиком, нейтралізує запах поту, знімає подразнення шкіри.
Helen
06-22-2011, 11:57 AM
До речі, що таке квасці? - не раз зустрічаю в різних рецептах по догляду за тілом.
І де їх придбати? Це ж питання щодо Алуніту.
Чула, що антиперспіранти призводять до отруєння цинком, а я кожен день ним користуюсь - вже трохи стрьомно.
Gledis
06-22-2011, 12:19 PM
Крім того антиперспіранти блокують пори, що також не є добре. За квасці вперше чую, досі мені таке не зустрічалось.
Слава
06-23-2011, 09:07 AM
Може, я не в тему, але хто знає як природнім способом позбутися лишнього волосся? Бажано, назавжди. Чула про сік з зелених горіхів, але сама не пробувала - він фарбує шкіру, то на обличчі його використовувати якось не хочеться. Хоча в інших місцях і можна було б спробувати, але чи це допоможе. Може, хтось знає. Чи щось інше.
Літо, дівчата, дуже треба!!!!
Gledis
06-23-2011, 11:16 AM
Я знаю, що виноград відбілює шкіру лиця, али чи висвітлить він волосся? :unknown:
Ще колись читала в інеті, що є такі спеціальні крема для видалення волосся, але вони навряд чи натуральні.
Слава
06-24-2011, 09:09 AM
А лазерну чи фотодепіляцію хтось робив? Знаю - дорого, там якось по квадратних сантиметрах рахують і вроді біля 5 сеансів треба пройти, щоб повністю позбутись волосся. Але як це насправді, чи не росте волосся, чи немає побічних ефектів - цікаво дізнатись.
Gledis
06-24-2011, 11:07 AM
Я, навіть, воскову ніколи не робила - боюсь))). Думаю, що в гуглі можна найти відгуки - хтось же її робив).
Слава
07-13-2011, 03:44 PM
Та в гуглі є відгуки. Мені цікаво про Луцьк - як наші специ роблять, чи якісно і ціни які. Можна й самій зайти розпитати, але думала, може хтось вже був і знає.
а для обличчя зараз можна робити маски практично з усього - ягоди, фрукти, овочі. Коли ліньки, то просто протирати шкіру шматочками, потім вмитись і намазатись якимось кремом, можна зволожуючим. Я так з полуниці і вишні робила - не фарбує зовсім, а чистить пори дуже добре.
Gledis
07-14-2011, 12:49 AM
Я думаю, що така косметика чудово підходить для молодої шкіри, де потрібно зволоження або очистка. А коли уже починаєш "боротись" за молодість і красу - то і засоби уже мають бути серйозніші :).
Gledis
07-20-2011, 06:31 PM
До речі, що таке квасці? - не раз зустрічаю в різних рецептах по догляду за тілом.
І де їх придбати? Це ж питання щодо Алуніту.
Чула, що антиперспіранти призводять до отруєння цинком, а я кожен день ним користуюсь - вже трохи стрьомно.
Випадково натрапила на таку інформацію:
Если говорить с точки зрения химии, то это алюмокалиевые квасцы.
Квасцы (кристал алунит) - солевой минерал, антибактериальное действие которого в 6-12 раз выше, чем у дезодорантов и антиперспирантов.
Квасцы - один из основных элементов окружающей среды. Они есть в воздухе, в воде, в пищевых продуктах.
В силу своей минеральной природы этот кристал не содержит ни эмульгаторов, ни консервантов, ни масел, оставляющих на одежде пятна.
Действие кристалла основано на его высоких адсорбционных свойствах .
Он обезвоживает и, следовательно, губит бактериальные клетки, чья жизнедеятельность и является источником запаха.
Дезодорант не вызывает аллергии и может без опасок использоваться астматиками и беременными женщинами.
Квасцы можно приобрести в виде порошка в аптеке и применять наружно в 0,5–2,0% растворах в виде полосканий, примочек и умываний, а также в составе кровоостанавливающих карандашей.
Никаких дополнительных химических соединений (консервантов, отдушек) Natural Veil (кристальный дезадорант) не содержит.
Слава
08-12-2011, 09:04 AM
ЛИЦО и ПОПА
"Однажды в бане, в голом виде,
Вдруг попа встретилась с лицом.
Лицо промолвило с обидой:
"А ты всё, попа, молодцом!
Стройна, румяна и красива,
Ну просто смотришься на диво,
А в чем же дело, боже мой,
Ведь мы ровесники с тобой.
И отвечала попа честно:
"Хоть мне порой бывает тесно,
Но все ж живу я как хочу,
Я не волнуюсь, не ворчу,
Морщинами не собираюсь,
Ну, в общем, вовсе не стараюсь
Быть самой важной среди жоп.
А ты, кивая на склероз,
Суёшь куда попало нос,
Улыбку корчишь, глазки строишь,
Мужчин ленивых беспокоишь,
Короче, ты ведёшь игру,
А я смотрю на все и с…у"
Мораль ясна любой собаке,
Она уже в ушах звенит!
"Коль будет всё тебе до c…ки
Прекрасным будет внешний вид!!!"
От вам самі народні рецепти краси:wink:
Helen
09-06-2011, 09:34 AM
:)
До речі, зараз ще огірки є - можна зробити огірковий лосьйон. Рецептів в інтернеті валом.
Шкірка з дині, так само, як лимон, сік з петрушки відбілюють обличчя - в кого пігментні плями робляться від сонця або ластовиння.
Катюша
09-27-2011, 10:03 AM
Може, не зовсім до теми, але напишу. Колись прочитала про стрижку волосся в залежності від фази місяця, почала так стригтись - щось в цьому є. Якщо комусь цікаво, то коротенько (вибачте, що без перекладу):
Если вы хотите улучшить состояние своих волос, напитать их жизненной силой, сделать гуще и длиннее, делайте стрижку в тот период, когда Луна находится в знаках Козерога, Тельца или Девы. Это очень благоприятное время для стрижки.
Если вы желаете повлиять на волосы, сделав их более пышными и объемными, а также хотите ускорить их рост, проводите стрижку в период, когда Луна находится в знаках Весов или Близнецах.
Не самый подходящий период для стрижки, когда Луна находится в Овне. На волосы стрижка не повлияет никак, зато есть риск заболеть, снизив сопротивляемость организма к инфекционным вирусам.
Стрижка, сделанная в период нахождения Луны в знаках Рыбы или Рака способствует питанию волос и насыщению их жизненной силой. Происходит это за счет замедления роста волос. То есть, стрижка в этот период способствует перераспределению питательных веществ.
Если в жизни у вас черная полоса, что-то не клеится, не получается, сделайте стрижку в тот период, когда Луна находится в знаке Льва. Это поспособствует положительным переменам в жизни. В случае, если вас все устраивает, не делайте стрижку, так как эффект может получиться обратным.
Стрижка, сделанная в период нахождения Луны в знаке Скорпиона, может как улучшить, так и ухудшить отношения с любимым человеком и вообще, отношения в людьми противоположного пола. Если вы не хотите рисковать, лучше не стригите волосы в этот период.
Довольно удачное время для стрижки – положение Луны в знаке Стрельца. Можно улучшить свое финансовое положение, получить повышение, найти прибыльную работу, либо заключив выгодный контакт.
Не рекомендуем делать стрижку в момент нахождения Луны в знаке Водолея. Есть риск отвернуть от себя удачу.
Слава
09-28-2011, 11:54 AM
Я теж стрижусь на молодий місяць, щоб волосся краще росло, а гривку старають підстригати навпаки на спадаючий, щоб повільніше відростала.
І ще я помітила, що багато залежить від майстра, яка в нього рука - легка чи важка. От є щось, вір - не вір.
Анастасія
09-29-2011, 10:40 PM
Для усіх у кого проблемна шкіра (вугрі або прищі) особливо добре для підлітків:
1 стакан кип"ятку залити 1 ч.л. тміну настояти 45 хв нанести тампоном на очищену шкіру обличчя та дати висохнути. Так робити вранці та ввечері. Відвар можна зберігати в холодильнику до 5 днів. Результат помітний після кількох днів користування .
Рецепт краси від "Королеви Спецій"
м.Луцьк вул. Лесі Українки 38
vBulletin версії 3.6.7, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.