Показати повну версію : Кращий вищий учбовий заклад Луцька
fgviktor
05-19-2008, 04:45 PM
Куда піти вчитися?
Який ВУЗ кращий?
Sebrant
05-19-2008, 07:11 PM
По моэму дибільне питання, кому що більшеп одомається (медицина,економіка ...) туди і підуть вчитися.
Дядя Вітя
05-19-2008, 09:56 PM
Туди, де через 25 років будиш на пенсіїї сидіти.
Армійо )))))))
fgviktor
05-20-2008, 12:40 PM
По моэму дибільне питання, кому що більшеп одомається (медицина,економіка ...) туди і підуть вчитися.
Ти не зрозумів, я хотів щоб люди поділились досвідом.
Мені цікаво, де краще викладають, щоб можна було реально вчитися, а не тільки ходити на пари?
Як де з оплатою, з хабарями?
Яка матеріальна база вузів?
P.S.
Намагайся писати баз помилок:
моэму
одомається
joker
05-20-2008, 01:19 PM
ВНУ - The Best
Статус національний просто так не дають!
Куди піти вчитися, повинен вибрати сам абітурієнт.
Спочатку потрібно вирішити яка професія тобі найбіль подобається.
Потім обрати відповідну спеціальність.
А вже тоді вибирати ВУЗ з такою спеціальністю.
Головне щоб з документами все було в порядку(акредитація, диплом державного зразка).
Taнюшка
06-09-2008, 02:25 PM
ЛбІ однозначно!!!!!!!!!
Saver
06-09-2008, 04:15 PM
ЛбІ однозначно!!!!!!!!!
А что такоє ЛБИ
Луцький Біотехнічний інститут:pain32:
Vadim
06-09-2008, 04:27 PM
ЛбІ однозначно!!!!!!!!!
І що в ньому хорошого???
Lusia84
06-09-2008, 09:07 PM
ВІЕМ сама закінчувала.
платиш тількиза навчання а за сесію непотрібно,викладачі ставляться зрозумінням.
а вибір лише за тобою.бажаю успіхів
Sebrant
06-09-2008, 09:18 PM
ВІЕМ сама закінчувала.
платиш тількиза навчання а за сесію непотрібно,викладачі ставляться зрозумінням.
Головне - ходити на пари! :idea:
stels
06-10-2008, 11:12 AM
Від знайомих чув що ВІЕМ серед приватних досить не поганий.
Taнюшка
06-24-2008, 12:26 PM
І що в ньому хорошого???
Та все хороше: матеріальна база, викладацький склад, одним словом-super!!!!!:pain32:
Sebrant
06-24-2008, 10:47 PM
Чим більше читаю цю тему, ти більше переконуюсь що всі думки субєктивні і кожен піарить свій вуз))))))))))
stels
06-25-2008, 10:25 AM
Чим більше читаю цю тему, ти більше переконуюсь що всі думки субєктивні і кожен піарить свій вуз))))))))))
Хтож скаже що вчився в поганому вузі.:biglaugh: :biglaugh:
Zheni4k@
06-25-2008, 10:57 AM
ВІЕМ сама закінчувала.
Кльово,що ВІЄМ...Тільки чому ж туди пішли вчитись двієчники з нашої школи....Всі перспективні діти поїхали до Києва,Харькова,Львову,або ж залишились у нас навчатись в Політесі чи ВНУ. Не хочу нікого образити,але ВІЄМ не є найкращим учбовим закладом...Не скажу,що ВНУ найкращий- є свої плюси і є мінуси...
Катюша
06-25-2008, 11:00 AM
Не всіх є можливісь начатися в Києві
Oleg aka SITERATING
06-25-2008, 11:06 AM
Не всіх є можливісь начатися в КиЇві
Повір, зараз це дуже доступно! :idea:
Катюша
06-25-2008, 11:11 AM
Скрізь є свої нюанси
Taнюшка
06-26-2008, 01:22 PM
В принципі, ти правильно говориш, хто скаже, що вчиться в "галімому" універі!:wife:
torent
06-26-2008, 02:36 PM
Рівень освіти в всіх Луцьких вузах знаходиться приблизно на одному рівні.
Це вже давно ясно.
Хто хоче справді щось вивчити, то він де хоч буде вчитися добре.
І не буде плакати та казати, що ми не знаємо, бо нас не навчили.
Проїжав біля ВДУ там стільки абітурієнтів багато з батьками.
Zheni4k@
07-03-2008, 03:55 PM
Проїжав біля ВДУ там стільки абітурієнтів багато з батьками.
Я через них до викладачів пробратись не можу....абітурієнти,блін.
Я через них до викладачів пробратись не можу....абітурієнти,блін.
Всім хочеться вчитися.::cool:
Виходить ти ВНУ навчаєшся.:wink:
Краще вчитися не в Луцьку.:cool:
Oleg aka SITERATING
07-14-2008, 05:53 PM
Краще вчитися не в Луцьку.:cool:
А де? :pardon:
10 не Луцьків
А де? :pardon:
10 не Луцьків
Київ, Лвів.:good:
kreativ
07-16-2008, 05:42 PM
Вчитися можна будь де була б тільки жага до знань.
Скарлет
01-12-2009, 12:27 PM
Рівень освіти в всіх Луцьких вузах знаходиться приблизно на одному рівні.
Це вже давно ясно.
Скажіть будь-ласка як рівень освіти можна порівняти ВНУ чи Політеха з ВІЄМом чи Україною. Можливо справді викладачі викладають ті самі, здебільшого. Проте не можна порівнювати їхню матеріальну базу. Звичайно ВНУ або ЛНТУ не найкращі університети в Україні, проте вони найкращі в Луцьку. В цьому даже сумнівів немає. Скажіть який учень гімназії, який отримав золоту медяль поступав хочаби в один приватний університет.
Saver
01-12-2009, 12:42 PM
Скажіть будь-ласка як рівень освіти можна порівняти ВНУ чи Політеха з ВІЄМом чи Україною.
Скажіть який учень гімназії, який отримав золоту медяль поступав хочаби в один приватний університет.
+100. Підтримую. На мою думку в приватних здебільшого навчаються одні двіїшники, або люди з далеких сіл, яким красиво наговорили про хабарі. Проте наголошую, в приватних університетах теж є непогані студенти. Правильно сказано "Якщо людина хоче вчитися, вона буде вчитися будь-де"
Taнюшка
02-09-2009, 11:02 AM
Багато не сильно розумних людей поступило за хабарі в держ. вуз, а ті які реально щось знають "пролетіли" і просто вимушені були поступати в приватні!
Скарлет
02-09-2009, 12:13 PM
Дійсно розумна дитина завжди поступить, інша річ, дитина яка не дурна, а пролетіла, тому, що батько якогось дурня заплатив гроші, проте, не всі ж платять, є розумні діти, які поступили своїм розумом - це факт. Інше питання, чи поступати в приватний, На роботу після приватного влаштуватисть не просто, хоча якщо людина добре вчилася, і хотіла знати, вона буде знати, проте в приватних поки що база дуже мала, тому і практики немає, а інформація не закріплена практикою не рахується знаннями, тому можна говорити, що приватні знань не дають. Це звичайно моя думка, можливо я помиляюсь...
А яку матеріальну базу треба перекладачам??? ну крім словників та підручників??? а може економістам чи менеджерам з бухгалтерами щось особливе потрібно???
ну а викладачі у всіх Вузах Луцька одні і тіж!!! Вони всі по сумістництву працюють, а отже рівень викладання у всіх вузах однаковий.
Хоча є свої нюанси!!! зараз у ВІЕМі на магістратурі читають семінари тренери з Могилянки (мені вдалось попасти на один) повірте такого Ви не знайдете ніде!!!
Я був на тренінгу у М.Колісника це просто відпад!!!!
vBulletin версії 3.6.7, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.