Показати повну версію : Мер Луцька Богдан Шиба "пішов" від Тимошенко
Oleg aka SITERATING
05-28-2008, 05:30 PM
Новина - http://toplutsk.com/biznews-news_147.html :pain32:
Ось так, в кого які думки з цього приводу?
Я його повністью підтримую. Давно требулоб це зробити
Oleg aka SITERATING
05-29-2008, 11:30 AM
Давно требулоб це зробити
Чому? :pain25:
Sebrant
05-29-2008, 01:51 PM
Даремно це він, Юлька в майбутньому 100% президент, а він вже ймовірно без посади ... ІМХО!
Чому? :pain25:
Тому що всі їх сили направлені не на вирішення державних питань, а на боротьбу між собою. Будувати державу можна тільки в команді. І коли вони всі це зрозуміють, тільки тоді почнеться рух вперед.
Даремно це він, Юлька в майбутньому 100% президент, а він вже ймовірно без посади ... ІМХО!
Навряд чи вона стане президентом. Я особисто за неї голосувати не буду.
vova55lutsk
06-03-2008, 01:56 PM
Пішов через те, що можливо Блок обмежував його діяльність в деяких сферах. Пішов щоб стати незалежним або знайти вигідніші пропозиції, а ще ідуть щоб уникнути відповідальність.
Пішов через те, що можливо Блок обмежував його діяльність в деяких сферах. Пішов щоб стати незалежним або знайти вигідніші пропозиції, а ще ідуть щоб уникнути відповідальність.
Я з тобою повністю згідний
vova55lutsk
06-06-2008, 01:19 PM
наскільки мені відомо з інтерв ю Сергія Г. Богдан Шиба пішов не повідомивши своїх однопартійців, для них це була несподіванка, але зараз в пресі пишуть,що Шибу хотіли ще раніше просити добровільно піти з блоку оскільки його некомпетентність в ведені справ міста ганьбить ім я партії. Керівники блоку тепер жалкують про те, що підтримали кандидата в мери Б. Шибу. В політиці одне головне розібратися хто і коли почав обманювати і з того моменту буде зрозуміло чого вони насправді хочуть.
Oleg aka SITERATING
06-06-2008, 01:52 PM
зараз в пресі пишуть,що Шибу хотіли ще раніше просити добровільно піти з блоку оскільки його некомпетентність в ведені справ міста ганьбить ім я партії
Сильно, про це раніше не чув.
Zheni4k@
06-25-2008, 12:35 PM
Повідомлення від vova55lutsk
зараз в пресі пишуть,що Шибу хотіли ще раніше просити добровільно піти з блоку оскільки його некомпетентність в ведені справ міста ганьбить ім я партії
Його некомпетентість ганьбить ціле місто....Не розумію,хто його обирав?
sveta
07-01-2008, 01:54 PM
Нормальний він мер.
Хоч поволі, але справи йдуть вперед.
Слава
07-07-2008, 12:57 PM
Нормальний Шиба мер.:good:
Лад з маршрутками навів.
Активно іде ремонт доріг.
Постійно проходять в місті різні розважальні заходи.
Zheni4k@
07-07-2008, 01:51 PM
Ну...ладу з маршрутками ще нема, а на ремонт доріг кожен водій виділяє близько 1000 гривень кожного року(такщо це не заслуга Шиби), а розважальні заходи і за Кривицького проводились...просто тоді було менше спонсорів.
Слава
07-07-2008, 02:18 PM
Ну...ладу з маршрутками ще нема, а на ремонт доріг кожен водій виділяє близько 1000 гривень кожного року(такщо це не заслуга Шиби), а розважальні заходи і за Кривицького проводились...просто тоді було менше спонсорів.
А чого ти його так не любиш???:sad:
А чого ти його так не любиш???:sad:
А ти за що його так любиш?:lol:
Zheni4k@
07-07-2008, 02:23 PM
А ти за що його так любиш?:lol:
:lol: :good:
Steff
11-25-2008, 11:25 AM
У мене така уява що йог скоро будуть знімати с посту мера. Вин залишив наше місто майже без тепла, та немало лиха вин ще накоїв.
vBulletin версії 3.6.7, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.