Показати повну версію : Маршрутні таксі
Oleg aka SITERATING
01-23-2008, 12:06 AM
як вам нововведення щодо зупинок тільки в спеціально відведених місцях?
моя думка , іншим водіям великий плюс так як дороги набагато вільніші, а ось пасажирам мінус, я б навіть сказав багато мінусів. (в деяких районах мало зупинок, маршрутки стали набагато рідше їздити, да і швидкістьп ересування великих автобусів залишає бажати кращого ... )
імхо!
я особисто дуже незадоволдений цими нововведеннями :( , це я як пішохід ,а ось на рахунок розгруженосты доріг, згідний це добре!
давайте називати речі своїм ім'ям. це вже не маршрутні таксі, а звичайні маршрутні автобуси. тільки плата вища? а для полегшення водіям треба не зменшувати кількість автомобілів, все одно яких, а ремонтувати та реконструювати дороги.
Oleg aka SITERATING
02-15-2008, 11:50 PM
давайте називати речі своїм ім'ям. це вже не маршрутні таксі, а звичайні маршрутні автобуси. тільки плата вища? а для полегшення водіям треба не зменшувати кількість автомобілів, все одно яких, а ремонтувати та реконструювати дороги.
На рахунок визначення *Автобуси*, я згідний. Плата у нас вже давно одна з найбільших в Україні, хоча місто не велике. На рахунок дорог, +1, дуже хотілось би щоб хоча б ремонтний план по вулиці Соборності для початку виконали!
Дядя Вітя
02-16-2008, 02:08 PM
...Плата у нас вже давно одна з найбільших в Україні, хоча місто не велике...
А де Ти бачив меншу в обласних центрах?
Oleg aka SITERATING
02-17-2008, 12:13 AM
а де ти бачив меншу в обласних центрах?
в рівному до недавніх пір менша була, в києві є декілька маршруток від 0.50 грн, в інших містах думаю теж є дешеві маршрути ....
Дядя Вітя
03-18-2008, 05:43 PM
Чув що мають дорожчати...
І ходять слухи про ціну в 1.50 - 2 грн.
Oleg aka SITERATING
03-18-2008, 06:16 PM
Чув що мають дорожчати...
І ходять слухи про ціну в 1.50 - 2 грн.
Мають ... http://forum.toplutsk.com/showthread.php?p=101#post101
VINNI POOH
03-21-2008, 03:21 PM
Мої имхо по єтому вопросу, то плюсы есть как для водителей так и для пешеходов , так как пока доедеш на роботу маршрутка через каждые пять метров останавливается, лиш потому что кому то было трудно подойти те пять метров к остановке.
vBulletin версії 3.6.7, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.