КПК

Показати повну версію : Фотогалерея - ласкаво просимо!

Oleg aka SITERATING
01-28-2008, 04:30 PM
В фотогалерею додані уже декілька фото.
Обговорення фото, пропонуємо проводити тут!
Якщо в когось я цікаві фото міста, автором яких являєтесь ви , присилайте їх на admin@toplutsk.com і вони будуть опубліковані на сайті.

Адреса фотогалереї: http://toplutsk.com/gallery-room.html ;)

Адміністрація

Дядя Вітя
02-02-2008, 06:25 PM
якість фото не найвищої якості, крім того для "мєсних" немає нічого цікавого... потрібно щось таке, над чим можна було б посміятись, чомусь здивуватись і т д.
ось наприклад: ми з другом колись їхали в машині і перед нами їхав мерседес, непам"ятаю якої країни були номера, але якщо їх прочитати по нашому виходило слово із 4-ох букв не вічливого змісту. загалом фото і весела історія (тоді ми дооовго сміялись)...

Oleg aka SITERATING
02-02-2008, 07:11 PM
якість фото не найвищої якості, крім того для "мєсних" немає нічого цікавого... потрібно щось таке, над чим можна було б посміятись, чомусь здивуватись і т д.
ось наприклад: ми з другом колись їхали в машині і перед нами їхав мерседес, непам"ятаю якої країни були номера, але якщо їх прочитати по нашому виходило слово із 4-ох букв не вічливого змісту. загалом фото і весела історія (тоді ми дооовго сміялись)...

ааа ... я теже бачив, чорні цифри і напис *жінка собаки) :d , це?

а так дякую, зрозуміло над чим працювати!

Дядя Вітя
02-16-2008, 02:11 PM
Саме так ))))))

LiM
02-23-2008, 06:16 PM
і я бачив :d :d :d )))))))))))

Oleg aka SITERATING
04-24-2008, 07:13 PM
Обновилась фотогалерея!
Дуже багато нових фотографій!!!

tanya
06-04-2008, 10:40 AM
Обновилась фотогалерея!
Дуже багато нових фотографій!!!
Є цікафі фото, але їх ще досить мало.

Sebrant
06-04-2008, 12:12 PM
Я думаю треба допомогти, куди висилати?

Oleg aka SITERATING
06-04-2008, 05:26 PM
Я думаю треба допомогти, куди висилати?

Відписав в ПП :smile1:

Pilot
10-20-2008, 12:05 PM
Не хочу нікого образити, але фотки в галереї в переважній більшості просто жахливі(особливо нічний Луцьк)... І в сторонньої людини після перегляду цих фоток може скластися хибна думка про наше місто... Ні не думайте, я не фотограф. Так іноді люблю по фоткати, ну пару книжечок про фотографію прочитав, і я бачу, що в цих роботах немає ні належної якості, ні грамотної композиції.. ЦЕ МОЯ ДУМКА!

Завтра може скину свої фотки.

fgviktor
10-20-2008, 04:04 PM
Скидай, будем тількі раді.

Oleg aka SITERATING
10-20-2008, 06:37 PM
Не хочу нікого образити, але фотки в галереї в переважній більшості просто жахливі(особливо нічний Луцьк)... І в сторонньої людини після перегляду цих фоток може скластися хибна думка про наше місто... Ні не думайте, я не фотограф. Так іноді люблю по фоткати, ну пару книжечок про фотографію прочитав, і я бачу, що в цих роботах немає ні належної якості, ні грамотної композиції.. ЦЕ МОЯ ДУМКА!

Скидайте!

На рахунок фотографій які уже є, так справді там досить багато фотографійт які мягко кажучи *не дуже*, але працюємо над цим і з появою нових (хороших) фото, деякі старі будуть видалятися.

tim
10-21-2008, 09:38 AM

Я також цікавлюся фотографією.
Підскажи будь-ласка хороші книги(електроні).

Pilot
10-21-2008, 01:54 PM
Я також цікавлюся фотографією.
Підскажи будь-ласка хороші книги(електроні).

Та в неті взагалі багато таких книг є, і статей купа(особливо про композицію кадра). Але моя сама улюблена книга це Айсманн Ш. Дуган Т. Грей Цифровая фотография - самоучитель. В ній є практично ВСЕ. Оця теж не погана- Стивен Гринберг Самоучитель .Цифровая фотография 3-е издание

tim
10-22-2008, 10:24 AM
Дякую. Скачав книгу "Айсманн Ш. Дуган Т. Грей Цифровая фотография - самоучитель". Справді хороша книга.