КПК

Показати повну версію : Чому посадили Юлю?

torent
08-09-2011, 09:01 AM
Я не прихильник Юлі Тимошенко - вже писав раніше, що не вірю нікому з наших політиків. Але те що відбувається, трохи напрягає.

Те, що суд вирішив посадити Ю.Т. в сізо, виглядає як замовлення а не правосуддя. Да вона вела себе на суді, як... (буду політкоректним), але ж це не привід садити за грати. І робиться все це відкрито, внаглу!

Євросоюз і штати вже осудили ці події, а нашим - пофік! - ніхто не збирається ні в яку Європу (нас і так там не дуже чекають) - то все окозамилювання для народу. Ми, мол, хочемо, щоб наші громадяни жили достойно, як європейці, і все для того робимо (особливо їх реформи - ду-уже збагатили наших людей), а насправді наша влада прогнулась під Расєю-мать і робить майже все по команді з Кремля.

Але вернемось до Юлі. Подивіться, за що її взяли і в чому звинувачують. Хтось вірить, що вона не крала? Але ж за це не можна взяти, бо й самі такі - коли нинішню владу будуть судити, то їх теж не будуть заставляти повертати награбоване, а приплетуть якесь перевищення службових обов’язків.

Моя думка - що так влада хоче трохи полякати опозицію - от що може з вами всіма бути, але потім дадуть пару років умовно. Балотуватись Ю.Т. не зможе, а поки що у данєцких Юля - єдиний значний конкурент. Решту можна або розсварити, або підкупити, або скомпроментувати.

maggot
08-11-2011, 09:15 AM
Юля сама винна, що таке робиться - була при владі, треба було займатись судами, прокуратурами...

Тоді добре було, коли судді під нею були, зараз влада змінилась і начальство в суддів вже інше. Що ж поробиш... І з цією владою те саме буде потім.

Як-то та фраза: їх зжерла створена ними система...

Listerman
08-20-2011, 04:05 PM
:gamer:Догралась, але ж їй такий піар зробили, якщо відпустять вона буде як агнець на заслання

lozenko100500
08-21-2011, 10:43 AM
Нічого вона не буде, в неї там 14 процентів рейтингу

torent
08-23-2011, 10:10 AM
Вже ростуть у Юлі рейтинги. Влада своїми руками їх робить - в нас же завжди жаліють бідних (або багатих) і нещасних.

Вже з Яценюком в неї домовленості про спільного кандидата на вибори - той теж продасться кому хочеш. Об’єднаються і будуть ділитись. А Тимошенчисі можна буде виступати з заявами, бігати по різних шоу, піаритись (якщо не сяде, звичайно). А раптом щось не так - то можна буде й відмазатись - це ж не вона, це партнери, які знову її зрадили.

kreativ
09-13-2011, 08:51 AM
Вже кажуть, що їй дадуть срок, а потім Яник її помилує. Хитро хочуть зробити - бо після помилування срок не знімається і вона точно не зможе йти на вибори.

мабуть так і буде. Не думаю що її посадять.

torent
09-21-2011, 12:08 PM
Ганя Герман каже, що бідного президента підставили - вороги йому нашептали, що треба Тимощенко посадити. А воно ж - не треба було. І Ганя тепер перша вибачиться перед Юлькою, якщо її випустять. Отака в нас політика, друзі, отакі в нас суди......

lozenko100500
10-19-2011, 02:26 PM
Сумніваюсь що вибори щось дадуть, та й судячи з попередніх виборів, навіть здобувши більшість нічого не добивалися наші

Слава
10-20-2011, 09:08 AM
А Яник вже не хоче випускати Тимошенко. І в Євросоюз вже не хоче. Отакий в нас європейський вектор. Знову подружились з Росією, може вони щось і матимуть, тільки нам від того легше не стане, побачите.

А на Юлю ще справи вішають, потім за інших візьмуться, так що через пару років залишиться в нас одна партія ригоаналів.

torent
10-26-2011, 09:17 AM
З одного боку, хай судять. І за все, що хочуть. Ця влада не вічна, прийдуть інші - теж будуть судити. Отак років через надцять всі "гарні" хлопці і дівчата, які сьогодні при владі, займуть свої почесні місця в тюрмах.

А якби ми були трохи організованіші, якби нас влада хоч трохи боялась, то і зараз могли б вже сидіти деякі дєятєлі. Або хоча б не крали так нагло.

maggot
10-27-2011, 08:44 AM
Во-во. Влада наступає на ті самі граблі. Не хочуть справжніх реформ - будуть потім так само сидіти. І Євросоюз, і Америка спокійно до цього віднесуться, бо ж їм ясно пояснили, що це ж ніяке не політичне переслідування. І закон про економічні злочини не приймають - добре. Значить буде за що садити і без політики.

Helen
11-03-2011, 10:08 AM
Під облрадою стоять палатки на захист Тимошенко. Там чергує по 1-3 людини, ентузіастів малувато, народ також вже не реагує. Ще мине трохи часу і Юля залишиться мученицею, але тільки в пам’яті народній. Посидить, поки втратить популярність, а потім випустять. Але тоді вже з’являться нові герої...

Denek
11-10-2011, 01:55 PM
Випустять-випустять вашу Юлю. А садити їх всіх є за що.

В нормальних країнах люди не заморачуються політикою, бо добре живуть, по крайній мірі до кризи там не всі знали хто в країні президент, а про міністрів вже й мови не було. А нам ці політичні серіали підсовують, щоб мозги забити, і щоб люди їсти не просили.

За себе думайте, а вони самі про себе подбають. Юля трохи помучиться, зато потім їй орден дадуть і пенсію велику як політично репресованій. А ми всі так і залишимось з тим що маємо.

trener
12-23-2011, 07:37 PM
Це політика, а вона не переймається якимось етичними питаннями. Юля не змогла (чи не захотіла) зробити те ж саме зі своїм противником - тепер нема чого плакати. Якщо вийде достроково - перше, що повинна зробити - взяти владу і зробить те ж саме зі своїми опонентами.

Denek
12-29-2011, 06:33 PM
Взяти владу? Зараз це не так вже й просто - нинішня влада її так просто не віддасть, а народ вже втомився політиків на трон садити.

А спочатку хай вийде, здоров'я підправить, пластику зробить. А там видно буде.

torent
01-13-2012, 01:45 PM
А я все-таки не думав, що її запруть аж в колонію. Як то воно буває - з ланусів до швейної машинки.

Хоча навряд чи Юля й там освоюватиме робітничу спеціальність.

Я так думаю - наробив дєлов - сиди. Але щоб це кожного стосувалось, а не тільки неугодних. Тоді б може який порядок трохи був. Тільки в Україні і з нашою владою (неважно, хто там президент) про це можна тільки мріяти.

petrovu4
04-06-2012, 03:02 PM
Я не прихильник Юлі Тимошенко - вже писав раніше, що не вірю нікому з наших політиків. Але те що відбувається, трохи напрягає.

Те, що суд вирішив посадити Ю.Т. в сізо, виглядає як замовлення а не правосуддя. Да вона вела себе на суді, як... (буду політкоректним), але ж це не привід садити за грати. І робиться все це відкрито, внаглу!

Євросоюз і штати вже осудили ці події, а нашим - пофік! - ніхто не збирається ні в яку Європу (нас і так там не дуже чекають) - то все окозамилювання для народу. Ми, мол, хочемо, щоб наші громадяни жили достойно, як європейці, і все для того робимо (особливо їх реформи - ду-уже збагатили наших людей), а насправді наша влада прогнулась під Расєю-мать і робить майже все по команді з Кремля.

Але вернемось до Юлі. Подивіться, за що її взяли і в чому звинувачують. Хтось вірить, що вона не крала? Але ж за це не можна взяти, бо й самі такі - коли нинішню владу будуть судити, то їх теж не будуть заставляти повертати награбоване, а приплетуть якесь перевищення службових обов’язків.

Моя думка - що так влада хоче трохи полякати опозицію - от що може з вами всіма бути, але потім дадуть пару років умовно. Балотуватись Ю.Т. не зможе, а поки що у данєцких Юля - єдиний значний конкурент. Решту можна або розсварити, або підкупити, або скомпроментувати.

Тому що вона вор!А вор должэн сидеть в тюрме!

torent
04-10-2012, 09:21 AM
ну, так у нас можна - і треба - всю нинішню владу пересадити - хто з них не вор? Я не захищаю зараз Юлю, але закон не повинен бути вибірковим - вже не раз ця тема звучала - в нас дядька посадять на 5 років, бо він велосипед вкрав, а депутати мільярди крадуть, ще й розказують про це на всіх каналах - і що? хто з них сів? От коли так під одну гребінку почнемо всіх чесати, то може б і толк якийсь був в нашій державі.

Saver
04-25-2012, 08:44 AM
Бачили новий ролік про Юлю в сізо? Ну такий вже гон - на кого розраховано?(здогадуюсь, але буду політкоректним). Вже Яник не знає як її опустити - і порнуха була і вже засадили, але ще мало, все одно народ її любить.

petrovu4
05-04-2012, 08:06 PM
Правильно заробили що посадили.Вона нічого для України не зробила хіба передвиборчі дешеві подачки й гарне щебетання для людей.Я не розумію людей які дійсно йдуть за нею це або дурні, або сліпі.Котрі не бачать як вона жила, як царица.Одна її кофточка якщо неї продати переплюнула би бюджет якогось села.І ще хтось вірить.Посадили той правильно зробили. Їх всіх потрібно посадити, просто не має кому.

petrovu4
05-04-2012, 08:15 PM
ну, так у нас можна - і треба - всю нинішню владу пересадити - хто з них не вор? Я не захищаю зараз Юлю, але закон не повинен бути вибірковим - вже не раз ця тема звучала - в нас дядька посадять на 5 років, бо він велосипед вкрав, а депутати мільярди крадуть, ще й розказують про це на всіх каналах - і що? хто з них сів? От коли так під одну гребінку почнемо всіх чесати, то може б і толк якийсь був в нашій державі.

Я з вами згідний.Я сам Українець і мені боляче те що колись говорив мені один старший знайомий виявилася правдою.Він сказав що наше покоління це сцикуни, котрі заховаються й будуть сидіти як миші в цей момент коли грабують сусіда.Нажаль більшість таких і є.Тому ніякої гребинки не збереться, тому що скаже якийсь хлопчина "а воно мені нада" і все.Ось такі в нас люди, а потім дивуються а чого це в польщі добре а в нас погано!

Ivanna_TheBest
05-08-2012, 11:51 PM
Правильно заробили що посадили.Вона нічого для України не зробила
Ой, ти, Петровичу, певно, більше зробив для України, бо й досі на волі?

petrovu4
05-09-2012, 12:14 AM

Уважаемая леді я не знею і також не проти неї, я просто не поважаю деякі її вчинки тому що дійсно люди колись Юлі вірили. А на волі бо я закон додержуюсь.Та я сам колись за неї голосував.

petrovu4
05-09-2012, 12:16 AM

Може якщо знайду однодумців то ще зроблю.

Слава
05-16-2012, 11:27 AM
В нас приказка народна - моя хата скраю. Да, отакі ми є, це правда. Але найгірше, що люди зашились по норах, бо нікому вже не вірять і ні за ким не хочуть йти. Так що треба організатор, лідер, бо без нього ми просто маса. На жаль.