Показати повну версію : Антивіруси
В кого який антивірус працює? Чому саму цей?
torent
07-02-2008, 11:37 AM
Avast - нормальний, безкоштовний антивірус
tanya
07-03-2008, 09:33 AM
Каспер стоїть, працює начебто нормально.:tease1:
Слава
07-08-2008, 11:15 AM
Для дома достатьньо. Не потрібно реєстрації:gamer:
Avira Antivir Personal. Безкоштовний антивірус, що займає топові місця у всіх тестах антивірусних програм. Спочатку думав, що виявляє віруси тільки на ПК, але виявилось, що ловить і небезпечні скрипти на сторінках, перевіряє пошту. Не вимогливий до ресурсів, роботою задоволений. Це, звичайно, не "все в одному" як Касперський (і анті-шпіон, і сканер атак і пошти і так далі), але якщо все робити з розумом, то і його цілком досить.:i_am_so_happy:
Oleg aka SITERATING
07-09-2008, 12:55 PM
Аваст - г-но, справді ... :sad:
Катюша
07-09-2008, 03:32 PM
Антивірус Касперського 6:good:
Oleg aka SITERATING
07-09-2008, 03:50 PM
Антивірус Касперського 6:good:
+ za Kasperskogo
В мене 7.0 KIS :wink:
Поставив ->Налаштував->І забув про ньго.
Він працює собі непомітно.
NOD32 + AdAware + Outpost
100% захист
Oleg aka SITERATING
07-11-2008, 03:55 PM
NOD32 + AdAware + Outpost
100% захист
Ну не 100%, а десь 95-97%. В світі майже нічого немає такого, щоб не можна було зламати :yes:
П.С. А Фаервол доречі рулить, Аутпост найкраще.
Denek
07-16-2008, 09:52 AM
Каспер по тестах надійніший за NOD'а.
kreativ
07-16-2008, 09:54 AM
Практично у всіх учбових закладах в місті як антивірус стоїть каспер і нод. Як не дивно віруси в основному там і беруться, особливо страждають флешки. Я б засумнівався у всемогутності касперського.:diablo:
Oleg aka SITERATING
07-16-2008, 10:08 AM
Практично у всіх учбових закладах в місті як антивірус стоїть каспер і нод. Як не дивно віруси в основному там і беруться, особливо страждають флешки. Я б засумнівався у всемогутності касперського.:diablo:
Він не всемогутній, крім нього ще потрібно мати голову на плечах і думати по яким сайтам лазиш (якщо мова про і-нет) :wink:
Fredi
07-24-2008, 11:04 AM
Чи стоїть купувати НОД, чи гра не стоїть свічок.:unknown:
У неліцензійного два мінуси - те що він піратський і те, що треба постаратися з оновленнями іноді. Якщо софт на компі неліцензійний, то перший мінус вже не має значення (я про віндовс, офіс і інше ПО).. А якщо ще є можливість і бажання налаштувати оновлення, то і другий мінус відпадає. Хоча багатьом простіше заплатити, чим махаться - все-таки, це не так вже і дорого.
zzzvalentinxxx
10-14-2008, 05:26 PM
Найкращий спосіб не мати вірусів на компутері - це не бачити їх!!!!
Відмовтесь від антивірусів!!!!! :))))
bohdanofff
10-14-2008, 05:42 PM
В мене стоїть Нод32, того шо Каспер в багатьох прогах розпізнає віруси, подхарює трохи:diablo:
bohdanofff
10-14-2008, 05:43 PM
Він не всемогутній, крім нього ще потрібно мати голову на плечах і думати по яким сайтам лазиш (якщо мова про і-нет) :wink:
Каспер вааще останнім часом не то шо невсемогутній а безпомічний:hi:
zzzvalentinxxx
10-14-2008, 07:14 PM
Каспер рулить!!! Якщо правильно його налаштувати!!
Вимкніть половину непотрібних повідомлень з їх звуковим супроводженням
Понизіть рівень проактианого захисту
Вимкніть антифішинг, почтовий антивірус, якщо останню не часто провіряєте
Поклікайте по налаштуваннях, встановіть оптимальні для Вас опції і вуаля! Каспер рулить!
Так говорю, бо раніше тож ламером був і користувався ПЗ так як воно інсталювалось!
Douglas
10-29-2008, 01:08 AM
Як перейшов повністю на Linux, так і забув, що таке віруси, антивірусні програми. Нема там вірусів! Просто нема!
Faust
10-29-2008, 11:42 AM
Наївний віруси на Лінукс також є, тільки їх менше.
Douglas
10-29-2008, 01:03 PM
Можливо і є. Але наразі не зустрічав жодного. Просто під Лінукс, напевно, не вигідно віруси писати. От коли на Лінукс перейде багато людей, тоді і віруси з'являться.
Я навіть цікавився у тих, у кого Лінукс стоїть, чи бачили вони там віруси. Не бачив ніхто.
Faust
10-29-2008, 04:00 PM
Їх ще дуже мало
Касперський найкращий, те що програму як вірус розпізнає..... мабуть просто проактивна защита включена, на рахунок Нода, ну говорити, що він поганий не буду, але вважаю, що Касперський ефективніший. А такі як Аваст навіть мови нема, самі подумайте він безкоштовний, звідки може взятися кошти на його вдосконалення, розробку нових кращих версій.... А нарахунок безкоштовності. Ну на косперській ключів в неті уйма. Можу скинути кого цікавить. На даний момент є 8 версія касперського, всім рекомендую, непожалієте, я про таке як віруси уже рік незнаю. Правда обновлення стоїть кожні 3 год.
Fredi
11-05-2008, 01:54 PM
Народ прислухайтесь до Denа, Я його на всі сто підтримую
vBulletin версії 3.6.7, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.