Показати повну версію : Цифровик на 200 - 300 у.е .
Слава
07-08-2008, 11:23 AM
Підкажіть, будь ласка, який краще вибрати цифровик на 200 - 300 у.е .
Фотоапарат використовуватиметься для домашньої зйомки (вечірки, відпочинок на природі). Вітається хороша якість( особливо в нічний час). Нічого не розумію в пікселях, оптиці і інших характеристиках, це мій перший фотоапарат.
Підкажіть на що варто звернути увагу, будь ласка!
Слава
07-08-2008, 11:34 AM
Чому саме цей???
Коротко хороший тим, що багато художніх(автоматичних) режимів для будь-яких умов, а так само повністю ручні режими настройки для тих, хто вже щось розуміє у фото. Плюс хороша якість зьомки, добре працюючий стабілізатор. Мінусів навіть не знаю:wink:
Слава
07-10-2008, 04:55 PM
Дякую, я почитав ще відгуки про нього, знайшов з негативних його характеристик і більш менш істотних: Відсутність індикатора заряду.
Але за таку ціну, думаю, ідеальний варіант!
Спасибі за пораду.:wink:
Купив собі недавно фотоіграшку перед поїздкою, за 1300грн.-Samsung Nv-4, новинка ніби. Був приємно здивований якістю зйомки і фото і відео. А ще в ньому MPEG і Mp3 плеєр. Відмінна штука на кожен день. Рекомендую.
Відчуваєте разніцу-фотоїгрушка і фотоапарат?
Ручна настройка витримки і діафрагми: немає
Думаю швидкість і точність автофокусу в порівняння не йде.
За такі гроші ФОТОАПАРАТ не продається,це ж не професійна техніка. Швидко "сфоткав", включив Mp-3, поклав в кишеню і йдеш з музичкой. А в маршруті подивився відео. Такий алгоритм користування.
Тягатися по місту постійно з ФОТОАПАРАТОМ не завжди зручно.
У мону розуміні - пристрій повинне уміти щось одне. А то що ви написали більшість мобільних уміє.
Слава
07-25-2008, 11:08 AM
В мене ще одне питання.
як перевірити справність пікселів? :pardon:
В мене ще одне питання.
як перевірити справність пікселів? :pardon:
Найпростіше - надійно закрити об'єктив чимось світлонепроникним і зробити знімок з максимальними настройками роздільності/якості. Отриманого "малєвіча" ретельно проглянути на моніторі компа у пошуках світлих цяток ... у ідеалі все повинно бути чорним.:good:
Fredi
07-25-2008, 11:36 AM
Тільки при цьому за наявності ручнго режиму не забути виставити максимальну витримку (ну секунд 30), а у разі відсутності ручних режимів включити нічний режим.
SiriusStar
02-10-2009, 05:20 PM
Купив собі недавно фотоіграшку перед поїздкою, за 1300грн.-Samsung Nv-4, новинка ніби. Був приємно здивований якістю зйомки і фото і відео. А ще в ньому MPEG і Mp3 плеєр. Відмінна штука на кожен день. Рекомендую.
Ага, в результаті всі ті функції досить посередні, погане фото, відео, неякісний звук, як на мене це марна трата грошей. Я собі у львівському Дешевше фотік придбав колись за 170уе. Canon PowerShot A580, За таку ціну дуже пристойна річ, рекомендую.
А я б хотівби щось не сильно велике, чим тонше тим краще, звичайно розумію, що якщо дуже тонкий фотоапарат, то якість фото не найкраща, але можливо є якісь оптимальний варіант, і стильний і якісний, Ціна має менш важливе значення але бажано в 2000-3000 вкластися
А як тобі Sony Cyber-shot DSC-T300, повний опис є тут http://www.3dnews.ru/digital/sony_cyber_shot_dsc_t300. Ціна в районі 2500
SiriusStar
03-27-2009, 03:23 PM
непоганий:good:, примітив собі ще такого Nikon CoolPix S700 Silver (http://deshevshe.net.ua/photo-nikon/nikon_coolpix_s700_silver.html)
Ruslishok
03-27-2009, 03:57 PM
Nikon - класна фірма, фотік супер, жаль тільки що долар по 8:unknown:
Ще баксів 50 і можна полупрофесіонального зеркалку взяти. Хоча якщо носити на пікнік і для фото у альбом мабуть краще компактнішого.
Доброго дня!
Пропонуємо розмістити Ваш товар на Волинському сайті оголошень та аукціонів http://www.volynmarket.com
Абсолютно безкоштовно! Є можливість добавляти фото, ціни та контакти. Або ж при Вашому бажанні це може зробити за Вас наш контент менеджер!
Сайт зручний в користуванні.
Будемо раді бачити Вашу продукцію у нас на сайті.
За додатковою інформацією звертайтеся по номеру 0994621816 Тетяна
vBulletin версії 3.6.7, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.