Показати повну версію : Розуміння Любові.
Катюша
07-10-2008, 09:57 AM
Чому людина починає розуміти що любить свою другу половинку тільки після того коли вже втратить. Невже ми не навчилися цінувати і любити?
да в цьому і вся проблема! коли вона (половинка) поряд сильно не замислюємося про те що любить так сильно! а коли втрачаем то розуміє це! у мене ось так було але лябов моя повернулася і будем дивитися що буде далі!:i_am_so_happy:
Це зовсім не оксиома. Те, що людина відчувае після втрати любимої людини це повір мені не любов, а суміш з природних відчутів, а саме: звичка (людина здорово звикає до хорошого), злість (теж буває різна: злість на себе, що не зміг її утримати, або на неї, що виявилася такою дуркою що пішла , володіння (навіть якщо ви розлучились так, то вірогідніше Тітанік спливе ніж ви зійдетеся, все одно ти переживатимеш в душі, що хтось сьогодні вночі гулятиме з твоєю колишньою) і звідси виходить "дурість" (коли ти забувши про все, про всі гидоти які ви один одному наговорили, бажаєш її просто пробачити і бути з нею знову разом, але нажаль прийоми"дзвінок вночі, стояти на колінах, благати повернутися, я тебе люблю" - діють лише в кіно. На ділі ж, це напевно буде сприйнято неадекватно. І не забувай, про егоїзм! Кожен чоловік або жінка який хоче повернути улюблену людину, але зміг довести своїми діями до такої ситуації, є лицеміром що втратив "свою особисту іграшку" і обсалютним егоїстом, нерозуміючи, що людина пішла від нього, саме із-за цих його якостей.
Якщо справа дійшла до розриву, то мені кажеться любові вже немає. Треба цінувати коханого, коли він поряд, а не жаліти що не любив його раніше.
Sebrant
07-10-2008, 01:30 PM
Чому людина починає розуміти що любить свою другу половинку тільки після того коли вже втратить. Невже ми не навчилися цінувати і любити?
Гірка правда, не навчилися ... :unknown:
Любити і цінувати треба вчитися, не навчишся любити - залишишся один зі своєю любов'ю.:wink:
Zheni4k@
07-14-2008, 01:35 PM
Один зі своїм коханням залишається егоїст,який нічого не вкладає в стосунки,а потім не розуміє чому все скінчилось...Якщо обоє в парі працюють заради відносить,така пара не розірветься!
Один зі своїм коханням залишається егоїст,який нічого не вкладає в стосунки,а потім не розуміє чому все скінчилось...Якщо обоє в парі працюють заради відносить,така пара не розірветься!
Справді хороші відносини потрібно будувати старано.
Потрібно відчувати, коли поступипитися своїй половинці, а коли навпаки натиснути на неї.:i_am_so_happy:
Denek
07-16-2008, 10:21 AM
Якщо є справді Любов між двома людьми, то ніякі проблеми не розлучать їх.
Але якщо вже назріває розлучення це означає що любові не має. Тобі потрібно просто піти і продовжевати жити далі.
stels
07-17-2008, 11:09 AM
Тому що поки ти поряд зі своєю половинкою ти живеш сьогоднішнім днем, оцінюєш вчинки які здійснюються в ці момент. А коли ти її втрачаєш починаєш згадувати те як тобі було добре з нею. Принаймні у мене так було.
sveta
07-17-2008, 11:11 AM
Любити і цінувати треба вчитися, не навчишся любити - залишишся один зі своєю любов'ю.:wink:
Цікаво. Як любити можна навчитися?:unknown:
Zheni4k@
07-17-2008, 12:25 PM
Цікаво. Як любити можна навчитися?
Дуже просто,стосунки потрібно старанно будувати, і робити це так,щоб твоїй половинці не приходила в голову думка про те,що десь є краще....потрібно віддавати повністю себе...
sveta
07-17-2008, 02:43 PM
Дуже просто,стосунки потрібно старанно будувати, і робити це так,щоб твоїй половинці не приходила в голову думка про те,що десь є краще....потрібно віддавати повністю себе...
Можливо ти і права.
Zheni4k@
07-20-2008, 12:04 AM
Можливо ти і права.
Більшість проьлем від того,що люди вимагають щось за свої почуття,ласку,старання..і тд. А вимагають набагато більше ніж віддають....звідси і починаються всі проблеми. Не потрібно вимагати нічого,все з часом саме прийде...Я так думаю.
sveta
07-21-2008, 03:34 PM
Наша викладачка з філософії колись розповібала, що якщо людина любить то вона нічого вимагати від партнера не буде. Справді, якщо любиш то нічого вимагати не будеш, а тільки давати.
Zheni4k@ ти повторила її слова.:wink:
Zheni4k@
07-25-2008, 05:27 PM
Наша викладачка з філософії колись розповібала, що якщо людина любить то вона нічого вимагати від партнера не буде. Справді, якщо любиш то нічого вимагати не будеш, а тільки давати.
Zheni4k@ ти повторила її слова.:wink:
Розумна у вас викладачка:wink:
sveta
07-28-2008, 03:41 PM
Розумна у вас викладачка:wink:
Вона нам на парах ні разу не читала лекцій, просто розповідала різні житєві ситуації. Вона внесла зміни в моє світосприйннятя.
bohdanofff
10-14-2008, 10:12 AM
Каждый любит по своему. Вот я считаю, что Любовь - это давать, не требуя ничего в замен.
bohdanofff
10-14-2008, 10:15 AM
Вааще то любовь - это боль, но кто этой боли еще не ощущал, тот по настоящему не был счастлив:yahoo:
Каждый любит по своему. Вот я считаю, что Любовь - это давать, не требуя ничего в замен.
От нащот давать ето правильно, а то не всегда этово у девушки допрсишся
Куда ж без этово. Как говорят любовь как огонь, без палки загаснет.
petrovu4
05-09-2012, 02:05 AM
Катя чому в тебе такі сумні запитання?Я писав не потрібно спишити з висновками і сваритися.Тоді все буде добре.
vBulletin версії 3.6.7, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.