КПК

Показати повну версію : Критика провайдерів

skinner
07-11-2008, 05:28 PM
Послуги Візора (Світлана) стають все гірші і гірші
а відкрита критика на їх адресу на їх форумі
призводить до бану критика

от і сьогодні дуже не вихований адмін форуму
який сам про себе каже що він неадекватна сволота
не витримав критики на їх адресу і забанив мене

мені від того бану ні холодно ні жарко
(я на форумах, тим більше на їхньому, буваю кілька разів на рік)
але правда очевидна їхні послуги дуже погіршились
а правда як відомо очі коле

Oleg aka SITERATING
07-11-2008, 05:40 PM
Особисто я це не перший раз вже чую, але так як послугами Візора я не користуюсь, то і сказати більше мені нічого. Одно лише хочу додати, моя думка - причина тому конкуренція, і не здатність Візора конкурувати з іншими провайдерами як по ціні так і по якості послуг. Все ІМХО.

sorry
07-11-2008, 06:16 PM
Візор - нормальний провайдер.......тільки інколи проблеми бувають...радіонет...як погана погода, то зовсім не кудишній...))

А так хостінг, комутований доступ все гуд...

Sebrant
07-11-2008, 11:41 PM
А так хостінг

Хостінг від Візора?, по моєму це жесть ... :unknown:

sorry
07-11-2008, 11:59 PM
Хостінг в них нормальний.....не нада ля ля........

Я у них розміщував два сайти...проблем не було...правда все самому вручну треба настроювати.....маю на увазі бази данних і тд...

Sebrant
07-12-2008, 12:44 AM
Хостінг в них нормальний.....не нада ля ля........

Я у них розміщував два сайти...проблем не було...правда все самому вручну треба настроювати.....маю на увазі бази данних і тд...

А сервери вони в оренду здають? Як там з цыною? Як саппорт? :cool:

sorry
07-12-2008, 10:53 AM
internet.lutsk.ua teren.lutsk.ua дивися..... доречы вони ще один недавно сервак поставили....тепер нашы сайти на іншому серваку хостяться....Підтримка нормальна......якщо шариш сам, то проблем не має...

venom_
07-13-2008, 02:15 PM
internet.lutsk.ua teren.lutsk.ua дивися..... доречы вони ще один недавно сервак поставили....тепер нашы сайти на іншому серваку хостяться....Підтримка нормальна......якщо шариш сам, то проблем не має...

А щоб власний сервак у них поставити?

RaY
07-28-2008, 04:08 PM
У візора вчора цілий день нета не було.
Сервіс йомайо.

torent
07-28-2008, 04:13 PM
Після грози вних погоріли свічи тому і передої з нетом.:hi:

Vadim
11-03-2008, 01:36 PM
От візор покриває Луцьк Ві-фі, а от розяснити лудям як підключитися до нього, яке обладнання купити, короче підтримка нікудишня, спеціалістів немає

sorry
11-04-2008, 11:24 PM
не нада гнать на візор........
візор класний провайдер.

Sebrant
11-05-2008, 02:08 AM
не нада гнать на візор........
візор класний провайдер.

Скільки памятаю, ніколи таким не був :rofl:

Скарлет
04-10-2009, 03:54 PM
А що ми все про візор, та візор поганий візор нікудишній, таке вжаження, що крім візора у нас ніхто нет не надає. От взіти хотяби дада груп. Нет дають ще хуже чим візор, але чомусь про них ніхто не пише.

joker
04-10-2009, 04:05 PM
Підтримую, давайте дамо критику всім провайдерам, хотілосяб критику від користувачів іменно цим провайдером, якому дається критика. Розпочну я. Я користуюсся Укертелекомом "ОГО" Інтернет подобається. працює стабільно нарікань немає. Інколи бувають маленькі глюки. А так все інше влаштовує. Великим мінусом можу назвати лише відсутність вільних портів для підключення. Це правда не моя проблеха, проте для інших це проблема.

RaY
04-10-2009, 04:09 PM
Я користуюсся інтернетом від дата груп. На жаль про нього нічого хорошого сказати не можу. Часто пропадає, в мене 512 закачка максимум 60, коли в ого говорили на 512 80. Плюси даже не знаю.

Ruslishok
04-13-2009, 03:48 PM
У мене Інтертелеком. Плюси: 3G, можна узяти із собою з ноутбуком. Мінуси: нестабільна швидкість, іноді майже як діаллап, відносно дорогий.

Саша
04-13-2009, 04:37 PM
Я сиджу на лайфі. Плюсів мабуть нема (тільки в кого ноутбук можна із собою взяти). Мінусі у всьому

bjorn
06-09-2009, 03:02 PM
Я користуюся Utel. Переваги його в тому, що можна використовувати через моб.телефон, завжди під рукою, висока швидкість, недорогі тарифи, можна навіть дзвонити відеодзвінком(це прикольно), там зараз, здається, має бути акція "приведи друга"- дарують по 1 Гб кожному, я можу когось привести, хто хоче...пишіть

Ruslishok
06-09-2009, 04:14 PM
Ти краще перш опиши тарифи, і бажано інформацію про модеми. А особливо цікавить модем з підтримкою EVDO-1X, чи такий підійде?

DEN
06-09-2009, 04:26 PM
По скільки мені відомо в Утела тарифи дорогуваті. От тільки швидкість порівняно з Інтертелекомом краща.

LiM
06-09-2009, 04:28 PM
А от мені найбільше подобається peopleNet, В них єдиних поки, що є безлімітка, правда ціна дорогувата, майже 400 грн.

Serg
02-11-2010, 10:54 AM
Аверс - отстой! Вже четвертий тиждень мене не підключають до Нету. В службі тех.підтримки не беруть трубки, в офісі на Соборності відповіді дати не можуть (тіпа вони тут ні до чого, хоча гроші беруть саме там), в центральному офісі весь час телефон зайнятий - додзвонитись неможливово. Знав би раніше - не співпрацював би з ними. Хто хоче до них підключитись - добре подумайте!!!!! Кідалово 100%.

sveta
02-16-2010, 05:59 PM
Тай тарифи в них не цікаві, дорогувато трохи

yurec4yk
04-01-2010, 11:51 AM
собы подумую взяти за 60 грн безлім при швидкості 256 від Ютел. Непогано помоєму. Але кажуть, що несправляються з кількістю бажаючих.
А зараз користуюся ого, 2 мегабіта. Цесно, то нет класний, але останніх паро тижнів, що швидкість не стабільна. Мабуть таж проблема що й у всіх - понабирали людей, а обслужити не можуть.

VaDzik
08-25-2010, 08:35 PM
а як 5 Gb від Beelien?:gamer:

Helen
09-09-2010, 09:42 AM
Рік тому в нас був Аверс, бо не було дом. телефону. В принципі все влаштовувало, єдине - що треба було платити до певного числа, бо відключали. Зараз маємо ОГО - теж нормально. Хто захоче підключитись, то краще через сайт це робити - буде швидше.

Про Білайн не знаю - поки ніхто з знайомих не користується.