Показати повну версію : БУДДИЗМ У ЛУЦЬКУ
ihorbud
07-14-2008, 10:59 PM
Привіт усім,
Інформація від Луцького буддійського центру школи Карма Каг’ю Діамантвого Шляху Тибетського Буддизму (на правах реклами :i_am_so_happy: )
26 та 27 липня о 18.00 в Луцьку в буддійському центрі Карма Каг'ю
відбудуться лекції вчителя Ангеліки Тех (Німеччина)
http://www.lutsk.buddhism.org.ua/images/teachers/angelika.jpg
Запрошуємо!
Центр Карма Каг'ю - це місце для зустрічі та практики. Тут проводяться лекції, сумісні медитації, приймати участь у яких можуть усі бажаючі. В центрі функціонує бібліотека, також тут можна взнати про події в буддійському світі, про найближчі медитаційні курси, приїзди вчителів.
Будизмом цікавилася серйозно моя колишня викладачка Філософії. Думаю вона обовязково там буде.
Vadim
07-16-2008, 05:37 PM
Спочатку потрібно вивчити свою культуру, а потім вже чужу.
ihorbud
07-21-2008, 10:44 PM
Будизмом цікавилася серйозно моя колишня викладачка Філософії. Думаю вона обовязково там буде.
можеш скинути їй це інфо.
між іншим в ВДУ були лекції з буддизму викладача з Польщі Артура Пшебиславського (він теж практикує буддизм і є викладачем філософії і університеті Лодзя, його наукові роботи повязані з цим). Лекції якраз були коли у краєзнавчому була виставка про Тибет. це теж ми організовували.
До Vadim - Буддизм аж ніяк не є протиставленням автентичній культурі. Немає чужих культур :-):i_am_so_happy:
ihorbud
07-21-2008, 11:00 PM
а як звали викладачку з філософії?
У нас в Луцьку є доктор наук, професор - Огнєва Е.Д. - вона є відомим тибетологом бувшого Союзу і зараз котується в наукових колах. Колись мала великий доступ до археологічних знахідок. І вона викладала, а може викладає в ВДУ. Вона приходила до нас на виставку. Цікава, але специфічна, з науковим складом ума :-)
Імя викладачки я не згадаю.
Вона в нас(ЛІРоЛ "Україна") викладала три роки тому.
Це молода викладачка років 35.
Но я на 100% впевнений що вона у вас буде.
Вона і раніше не пропускала такі заходи.
ihorbud
07-22-2008, 04:13 PM
Імя викладачки я не згадаю.
Вона в нас(ЛІРоЛ "Україна") викладала три роки тому.
Це молода викладачка років 35.
Но я на 100% впевнений що вона у вас буде.
Вона і раніше не пропускала такі заходи.
якщо взнає про лекцію. я інфо давав лише на сайті, форумах і на дошціоголошеньв Бегемоті (книжк шоп).
мож і прийде
:unknown:
Щоб залучити більшу аудиторію потрібно було надрукувати афіші і розклеїти по Луцьку. Думаю є фірми яки цим займаються.
На даний час в інтернеті можуть прочитати оголошення незначна частина лучан.
all-mas
01-16-2009, 06:17 PM
for: ihorbud (http://forum.toplutsk.com/member.php?u=63)
Кармапа Ченно куме! Де ще можим ми зустрітись як не в інеті!
vadik
01-18-2009, 01:28 AM
цікаво, цікаво ..
smart
02-02-2009, 04:44 PM
Дуже смачна ведична кулінарія, а головне дуже здорова )))
vBulletin версії 3.6.7, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.