КПК

Показати повну версію : Як ви поступали, процессссс ?!

Oleg aka SITERATING
07-15-2008, 09:35 AM
Історії "поступання", в плані:

- Прийшов на екзамен, пишу ....

Моя: :wink:

Прийшов в приймальну комісію (КНУКІМ)
Кажу хочу поступити на платне на факультет ...
Кажуть сідайте , пишіть тести, через 10 хв. я вже писав/здава вступний екзамен ....
При цьому говорив з молодими девушками в приймальній комісії .... і питав в них дещо по екзамену ....
За хвилин 20 написав я 3 екзамени, по математиці ,укр мові та літературі та історії ...
Поступив, в чому і не сумнівався .... :lol:

elf
07-15-2008, 10:13 AM
Поступап на платну форму.
Прийшов з батьками. Приймальна комісія розказала який добрий в них інститут.:good: Коли я сказав, що вступати буду до них, то вони запропонували відразу написати тести. Я не погодився, прийшов наступного дня. Роздали завдання і я почав писати. Писав я приблизно чотири години.
Розвязав 80% завдань правильно. Хоча для вступу вистачало і 25%.
На другий день я до них зайшов і мені сказали, що я вже студент.:drinks:

Vadim
07-16-2008, 05:35 PM
Знайомі розповідали. що на платну форму навчання вони вступали з будь яким рівнем знань без особливих проблем.

maggot
07-18-2008, 11:20 AM
5 років тому я був свідком як дівчина поступала в Ківерцівське медичне училище.
Її тато заплатив 2200$ хабаря і все готово.
Коли вона спитала що їй вчити на вступні істпити то сказали, що за неї все вивчив тато.:lol:

sveta
07-18-2008, 11:37 AM
Знайомі розповідали. що на платну форму навчання вони вступали з будь яким рівнем знань без особливих проблем.
В нас в групі було троє чоловік яки і наплатну форму умудрились завалити іспити.
Вступили з другого разу.:pardon:

torent
08-05-2008, 01:10 PM
Поступав на платну форму, тому поступив без проблем.:wacko1:

Faust
08-27-2008, 08:27 AM
Багато книг прочитав.
Багато зошитів списав.
Збав екзамени і поступив.

zzzvalentinxxx
10-14-2008, 05:57 PM
Закінчив школу із золотою. Прийшов в ЛДТУ, сказали прийти на співбесіду трохи раніше, ніж інші зазвичай здають вступні іспити. Там сказали, що через тиждень тести з математики. Прийшов, розв"язав, здав! Через два дні сказали, що студент! Ура! Всі готуються до вступних іспитів, а я вже в запої....

Зараз маю стипендію, доучуюсь бєз праблєм!!!

kreativ
10-15-2008, 10:20 AM
Ого який ти розумний

Mekhal
11-14-2008, 03:19 PM
Поступав в ЛДТУ того року,здав документи на платне i на державне водночас (ЕЕ).Першим був екзамен на держ форму:з математикою трохи не справився(не здав) i ще як на зло перший за лiнiєю.На платне канєшно здав.Пiсля промови декан попросив залишитись групу,яка складалася з 7 чоловiк i один з них був мiй друг,який розповiв,що декан переводить їх на державну форму(недобор).Не довго думаючи,беру маму за руку i на другий день iдемо в палiтєх.Заходимо до декана,я кажу:"Я тут чув iнфу..." ну i вiн мене зарахував.

Taнюшка
12-02-2008, 11:00 AM
Прийшла.
Побачила.
Дали завдання, написала
Поступила.........