Les-Paul
07-21-2008, 01:36 PM
Треба бас-гітариста в групу!!!!Граєм важкий рок, конкретний стиль не можу сказати, стараємось щоб музика була ні на що не схожа!!!Бажано зі своїм апаратом, щоб був інтузіазм вчитися!!!!Щоб ставився до музики серйозно,Попрошу тих хто іде на рєпу побухать ,потусуваться, накуриться краще не писати , тому що в нас в Луцьку розвелось куча "музикантів" які хочуть грати в групі тогошо, друг сказав шо це круто і шо тєлкі будуть вішатись, а сам нічого з себе не представляє у музиці!!!
Орієнтовно які гурти ми (група) слухаєм- Godsmack, Nonpoint, Mudvayne, Paganini, Bah, Pantera, METALLICA, Lamb of God, Guns'n'Roses, Cannibal Corpse, AC/DC,Enigma, Amethystium, псиХея, Zodiak, Tool, , Hatebreed, Motograter, Slayer, Space, Sting, Dying Fetus, GoldfingerIlldisposed, Jimi Hendrix.Motograter, Papa Roach, Russell Simins, Pink Floyd!!!А також їх переїгруєм!!!!
Просто шукаєм бас-гітариста який любить свою справу!!!
Приміщення для репетицій є!!!!
Вік бажано до 28!!!!
Можете писати на Zalnin@inbox.ru
Орієнтовно які гурти ми (група) слухаєм- Godsmack, Nonpoint, Mudvayne, Paganini, Bah, Pantera, METALLICA, Lamb of God, Guns'n'Roses, Cannibal Corpse, AC/DC,Enigma, Amethystium, псиХея, Zodiak, Tool, , Hatebreed, Motograter, Slayer, Space, Sting, Dying Fetus, GoldfingerIlldisposed, Jimi Hendrix.Motograter, Papa Roach, Russell Simins, Pink Floyd!!!А також їх переїгруєм!!!!
Просто шукаєм бас-гітариста який любить свою справу!!!
Приміщення для репетицій є!!!!
Вік бажано до 28!!!!
Можете писати на Zalnin@inbox.ru