КПК

Показати повну версію : Загальні питання по роботі форуму

Дядя Вітя
02-16-2008, 02:20 PM
Хотів спитати, наскільки знаю в vBulletin є таке налаштування як репутація. На інших форумах де вона ввімкнена, дивиться користувачем у панелі користування (як тільки туди попадаєш..) але тут такого нема. Як дізнатись звідки (на даний момент у мене репутація 2) і за що саме мені її дали?;)

Ще, пропоную поміняти смайли, а то якось вони посмішки не приносять, на приклад на ось ці (http://www.kolobok.us/modules.php?name=Gif&file=light_skin&type=big_standart)

Друкуючи це повідомлення, зіткнувся ще з однією проблемою. Наводячи мишку на значки панелі у повідомленні, не має підказок. Будуть?

Oleg aka SITERATING
02-23-2008, 06:34 PM
Хотів спитати, наскільки знаю в vBulletin є таке налаштування як репутація. На інших форумах де вона ввімкнена, дивиться користувачем у панелі користування (як тільки туди попадаєш..) але тут такого нема. Як дізнатись звідки (на даний момент у мене репутація 2) і за що саме мені її дали?;)

Тут є, тільки поки що не дуже добре настроєно. Виправимось!

Ще, пропоную поміняти смайли, а то якось вони посмішки не приносять, на приклад на ось ці (http://www.kolobok.us/modules.php?name=Gif&file=light_skin&type=big_standart)

Ок. Добавимо!

Друкуючи це повідомлення, зіткнувся ще з однією проблемою. Наводячи мишку на значки панелі у повідомленні, не має підказок. Будуть?

Спробуємо зробити!

+++++++++++++++++
Дякуємо за підказки!

Oleg aka SITERATING
03-06-2008, 11:56 PM
так, репутацію зробили!

довідка:
щоб додавати репутацію іншим учасникам, необхідно, в повідомленні учасника, під його аватаром і іншими данними, натиснути на першу кнопку (зображено галочку і хрестик) , написати коментар і вибрати чи ви хочете плюсувати (схвалюю) , чи мінусувати (не схвалюю) репутацію цьому учаснику.

Oleg aka SITERATING
03-07-2008, 01:23 AM
Ще зробили:

1) Виправлена помилка , при якій всі слова писалися з малих букв!
2) Виправлена помилка з аватарами, тепер автар можна додати без проблем.
3) Удосконалена ситема репутації

Продовжуємо ... пишіть свої відгуки і пропозиції!

Дядя Вітя
03-07-2008, 10:37 PM
Ще зробили:

1) Виправлена помилка , при якій всі слова писалися з малих букв!

Як саме Ви це зробили?
А то я в свій час шукав і ніяк не міг найти причини...

Oleg aka SITERATING
03-08-2008, 04:37 PM
Як саме Ви це зробили?
А то я в свій час шукав і ніяк не міг найти причини...

Насправді дуже просто
В адмінці, в настройках повідомлень, відключили стоп *КРИК*

zzzvalentinxxx
10-14-2008, 07:15 PM
Це так потрібно, що при переході на сторінки завантажуються вже кешовані сторінки і оновлення можна побачити тільки після F5??

Sebrant
10-14-2008, 08:38 PM
Це так потрібно, що при переході на сторінки завантажуються вже кешовані сторінки і оновлення можна побачити тільки після F5??

Я точно не знаю, але по моєму це залежить від браузера.

kreativ
10-15-2008, 10:12 AM
Такий прикол був і в Opera і в Mozilla Firefox.
Почисть кукіси і кеш.