КПК

Показати повну версію : Як вам працюється в Луцьку, критика\пропозиції!

Oleg aka SITERATING
03-20-2008, 02:08 PM
Сабж:
Як вам працюється в Луцьку, критика\пропозиції:

Дядя Вітя
03-20-2008, 04:30 PM
Продовжимо...
Начальство буває різним , але переважно в інтересах керівника заохочувати співробітників. + бувають такі випадки коли зарплата ітак неоправдано висока, але завжди хочеться більше)
Згоден, але платити 1000 грн за робочий графік із 8-00 до 20-00 і казати що і так багато платимо, ну це вже точно маячня! Тим більше робота була далеко не із легких і ставився я до неї з повною віддачею і любив свою роботу.
Та після того як ціни ростуть великими темпами, а зарплата стоїть на місці - я вирішив змінити місце роботи.
Звичайно, я скучаю за тим чудовим колективом, за своїм місцем роботи але прийшовши на нову роботу - не жалкую.
Зарплата більша, графік роботи кращий, 15 хв від дому до офісу (пішком) і робота не така важка як була раніше.
Ну тепер Ти згоден зі мною що зарплата в мене була не високою і я оправдано просив більше?

VINNI POOH
03-21-2008, 04:04 PM
Есть две большие разницы между "просить" и "аргументировано требовать"
просят повышения зарплаты как правило тогда когда нехватает на новый мопед, или глаза вдруг приобрели невероятно красивый цвет. А те люди кторые знают себе цену как правило просто долго не задерживается на рынке трудна и быстро находят себе ту роботу где их труд оплачивают объективно.

Дядя Вітя
03-21-2008, 05:24 PM
А ні так ні так не помагало!
І збирали збори і всім колективом до начальства ходили і толку ніякого...
Закінчилось все тим що із 10 чоловік заяву 2-ох написали через декілька днів, ще одна людина написала заяву через 2 неділі, а інші просто роблять категорії і також ідуть.
А машини тим часом переживають своїх енних водіїв.
+ останню зарплату не доплатили як мусили.

Саме печальне в цій історії те, що люди не розуміють, а може й і нехочуть цього поняти. Якщо вони людей берегти не хочуть, то хоча б дивились за тим ж транспортом, обслуговування якого тепер вартує не дешево! Один тільки я, на машині за рік був 5-ий, а таких машин декілька!

За те на зарплатах працівників, розширюють свій бізнес :)

Oleg aka SITERATING
03-22-2008, 02:59 AM
Продовжимо...

Згоден, але платити 1000 грн за робочий графік із 8-00 до 20-00 і казати що і так багато платимо, ну це вже точно маячня! Тим більше робота була далеко не із легких і ставився я до неї з повною віддачею і любив свою роботу.
Та після того як ціни ростуть великими темпами, а зарплата стоїть на місці - я вирішив змінити місце роботи.
Звичайно, я скучаю за тим чудовим колективом, за своїм місцем роботи але прийшовши на нову роботу - не жалкую.
Зарплата більша, графік роботи кращий, 15 хв від дому до офісу (пішком) і робота не така важка як була раніше.
Ну тепер Ти згоден зі мною що зарплата в мене була не високою і я оправдано просив більше?

Згідний. ;)

VINNI POOH
03-26-2008, 11:26 AM
А я нет.
Не нравится что то иду напрямую к директору с недовольственной нотой, решаем все возражение по мере их возникновения. (как говорится куй железо не отходя от кассы)
А если уж начальство не реагирует на призывы поднять заработную плату но мой вам совет, если она вас не устраивает то лучше ищите новую роботу.

vova55lutsk
03-28-2008, 01:52 PM
Працюється погано.Дуже важко знайти роботу з нормальною зарплатою.

Oleg aka SITERATING
03-28-2008, 02:49 PM
Працюється погано.Дуже важко знайти роботу з нормальною зарплатою.

А яка у вас спеціальність і яка б заробітна плата вас зодовільнила? ;)

vova55lutsk
03-28-2008, 03:25 PM
А яка у вас спеціальність і яка б заробітна плата вас зодовільнила? ;)

2006 року закінчив МАУП, здобув кваліфікацію юриста.6 місяців працював юристом на ЖКП №5, на даний момент працюю спеціалістом з оренди, шукаю роботу. З/п можливо біля 1,5 тисячі, але це все залежить від роботи.:mad:

Vania
04-13-2008, 02:02 AM
1000 грн. з такою зарплатою ще можна жити. А, якщо отримувати 650 грн. і працювати з 9-21, і кожного дня отримувати "на горіхи" від начальства. То це як назвати...

Oleg aka SITERATING
04-13-2008, 05:24 AM
1000 грн. з такою зарплатою ще можна жити. А, якщо отримувати 650 грн. і працювати з 9-21, і кожного дня отримувати "на горіхи" від начальства. То це як назвати...

Це каторга ....

stels
06-12-2008, 03:18 PM
Останім часом в Луцьку ситуація з роботою поліпшилася.:smile1:
Середня зарплата в з найомих коливається навколо 2000 грн.:smile1:
За такі гроші можна жити.
А то раніше заплатять 650 грн. і думаєш як їх розтягнути на місяць.

Дядя Вітя
06-13-2008, 02:00 PM
А можна я Твоїм другом стану? :)

stels
06-13-2008, 02:27 PM
А можна я Твоїм другом стану? :)
Будь-ласка, тільки я не директор, щоб дати тобі таку зарплату.:pain25:
A працюють мої знайомі в Новій Лінії.
В них зарплата 1700 ставка + премія за план.
І виходить зарплата 2000 -3000 грн.:smile1:

Taнюшка
06-19-2008, 10:41 AM
Та роботу хоча б трохи по спеціальності зараз дуже тяжко найти, скрізь потрібен досвід роботи, а де його взяти студентам?

Vadim
06-19-2008, 10:51 AM
Зараз мало хто ризикує брати студентів.:stupid:
Бо їх потрібно вчити майже з нуля.:pain32:
Рівень знань студентів взагальлному дуже низький.:washere:

Taнюшка
06-20-2008, 11:20 AM
Зараз мало хто ризикує брати студентів.:stupid:
Бо їх потрібно вчити майже з нуля.:pain32:
Рівень знань студентів взагальлному дуже низький.:washere:
І тоді де діватися студентам? Вони просто вимушені їхати за кордон...P.S. А чому склалась така думка про студентів?

Oleg aka SITERATING
06-20-2008, 11:24 AM
І тоді де діватися студентам? Вони просто вимушені їхати за кордон...P.S. А чому склалась така думка про студентів?

Особисто моя думка, протилежна. Є дуже *хороші студенти*, і якщо людина хоче працювати і старається, досвід відходить на другий план, тим паче що з часом він і зявляється! :pain32:

Vadim
06-20-2008, 11:35 AM
А чому склалась така думка про студентів?
Всі знають який рівень освіти в нас.
З групи виходить декілька студентів з середніми знаннями.
А всі решта тільки відбувають навчання.
Але й зустрічаються такі екзепляри, що дійсно прагнуть чогось добитися в житті.

Taнюшка
06-20-2008, 11:48 AM
Всі знають який рівень освіти в нас.
З групи виходить декілька студентів з середніми знаннями.
А всі решта тільки відбувають навчання.
Але й зустрічаються такі екзепляри, що дійсно прагнуть чогось добитися в житті.
Ну що різні студенти є в групі це вже не новина, так було зажди!Студенти мають тільки теорію,а от практику згодом, відповідно до роботи набудуть, чи не так?

Taнюшка
06-20-2008, 11:52 AM
Особисто моя думка, протилежна. Є дуже *хороші студенти*, і якщо людина хоче працювати і старається, досвід відходить на другий план, тим паче що з часом він і зявляється! :pain32:
Ну вже якщо і беруть без досвіду,то і зарплати смішні пропонують, а працювати потрібно на рівні з професіоналами, правда?

Oleg aka SITERATING
06-21-2008, 02:45 PM
Ну вже якщо і беруть без досвіду,то і зарплати смішні пропонують, а працювати потрібно на рівні з професіоналами, правда?

НЕ ПРАВДА!

sorry
06-22-2008, 01:00 AM
треба міняти філософію- працювати на себе...... а не чекати поки пропонуватимуть щось

dima
06-23-2008, 03:57 PM
треба міняти філософію- працювати на себе...... а не чекати поки пропонуватимуть щось
Що ти маєш на увазі?:pain23:

jun
07-01-2008, 05:39 PM
Зараз зарплата в Луцьку порівняно з іншими містами мала.

vetal
03-10-2009, 08:05 PM
наш рідний ЛуАЗ напевно "найкращий роботодавець". коли пів року назад всі чули що там платять від 2000, то насправді платили працівникам з досвідом і хорошим розрядом небільше 1500 якщо премію нормальну дадуть! а зараз напевно взагалі завод БАНКРОТ! 2 місяці зарплати нема ( яка вже ледь дотягувала останнім часом до 1000) і більшість людей вже 3 місяць дома за свій рахунок!!!

Ruslishok
03-11-2009, 03:45 PM
Ситуація налагоджується, проте зараз в основному на ЛуАЗі замовляють тролейбуси. Нещодавно замовили на Люблін (Польша). Що луаз банкрот - сумніваюсь. Два місяці назад він продав більше 3% своїх акцій англійцям. Тому гроші є. Зарплпта на скільки мені відомо на Луазі дійсно була більше 2-ох тисяч. Люди з хорошим розрядом мали 2500 - 3000. Правда це було до кризи.

vetal
03-11-2009, 04:15 PM
я з тобою незгідний! 2500-3000 інколи виходило але як, 27 робочих днів по 12 годин!!! це тоже не "робота", коли жити???

Ruslishok
03-11-2009, 04:22 PM
Да, ти правий быльше 2500 виходило тим хто працював по 12 годин, а от двы получали точно, хто звичайно мав непоганий розряд. Принаймі мані таке розповідали знайомі.

vetal
03-11-2009, 04:37 PM
звідки інформація про 3%? в мене інформація ще цікавіша. що в завода багато кредитів які немає чим платити! і кредити зявилися ще задовго до кризи! такщо їм цих 3% напевне нічим недопоможуть!

Ruslishok
03-11-2009, 05:01 PM
Ось тут була інформація http://toplutsk.com/biznews-news_1128.html Тільки тут вказується, що 5%, але продали тільки 3,9% здається

Taнюшка
03-01-2010, 11:15 PM
Ніяк! Ось уже 3 тижні роботу шукаю, а результат тільки негативний!((((

LiM
03-02-2010, 06:27 PM
Да в нашого заводу мяко кажучі проблемки чималенькі

Helen
04-07-2010, 05:02 PM
Тема почалась ще в далекому 2008-му. Зверніть увагу, що зарплати зовсім не виросли, а то й зменшились за цей період, чого не скажеш про ціни і тарифи.

Щодо самого питання, то я це називаю "совковим капіталізмом". Власний бізнес зараз має кожен, ну скажімо, п’ятий (базар в тому числі), а от розуміння, що на тебе працюють люди, які мають нормальні потреби -їсти-пити-вдягнутись-полікуватись, + сім’ї, + хочуть відпочити раз в рік і т.д., і ці ж люди працюють на дядю не тому, що він їм подобається, а для того, щоб на все це заробити - ось усе це розуміють одиниці. На жаль.

LiM
06-30-2010, 08:53 AM
Ага! Нам шеф обіцяв підняти зарплати до кризи. Потім криза - вибачайте, але грошей нема і треба вам зарплату не піднімати, а зрізати! Вилізли з ж..., вже й прибутки є, але про підняття зарплати хоч би на попередній рівень - тишина!

Катюша
07-06-2010, 09:32 AM
Дуже обідно, коли працюєш на фірмі вже кілька років, викладаєшся, починають появлятись якісь перспективи, будуєш плани, а потім приходить новий начальник і придумує нові правила, щоб позвільняти людей і набрати своїх. А свої вже в черзі стоять. По одному звільняє - свого бере, і ще поза очі розказують, хто наступний на виліт. Хоч би було за що звільняти, а то люди так пахали і зараз нікому не потрібні. (

joker
08-05-2011, 09:13 AM
Нормально в Луцьку працювати! Якщо ти щось добре вмієш і попав у потрібний час у потрібне місце, а ще й до нормального не жадного власника - то все добре.

Тільки таких власників малувато. А є ще і працівники такі, які хочуть прийти і просто відсидіти своїх 8 годин не особо напрягаючись.

Можна і в Луцьку добре заробляти, якщо або повезе, або пахатимеш, як віл, або ти спец. Це я про чесні зарплати, без хабарів.