Показати повну версію : Відкрите Тестування
tanya
04-24-2008, 11:00 AM
Хто що може сказати на рахунок Відкритого Тестування учнів.
sveta
04-24-2008, 11:19 AM
Выдкрите тестування це повне безглуздя.
1 Дитина попадаэ в незнайоме оточення, і підсвідомо вона починає пристосовуватися до оточення, замістьтого, щоб концентруватися на завданнях.
2 Тестовими завданнями не можна обєктивно оцінити знаня дитини. Тестові завдання відображають тільки коло конкретних понять. А якже творче мисленя, що цінується набагато більше ніз зазубрені дати.
fgviktor
04-24-2008, 02:46 PM
Хлопчина був зареєстрований у пункті тестування, розташованому в гімназії № 4. Хоча паспорт зрештою родичі привезли, але було запізно, оскільки після 11.00 нікого допускати до аудиторій не можна.
maggot
04-25-2008, 11:04 AM
Нарешті ми стаєм схожі на цивілізовану країну.
Ще декілька років тому в Луцьку вступити у виший навчальний заклад, без хабаря, було майже неможливо. Тоді не важливо було є в тебе знаня чи немає. Дитина, яка добре закінчила школу, нерідко змушена була йти в училище, бо в батьків не було грошей щоб дати хабаря. А тупий синочок йшов вчитися в той університет за який заплатила мама.
Зараз, якщо ти добре вчися то можеш вступити в ВНЗ який обереш сам.
Oleg aka SITERATING
04-25-2008, 11:18 AM
Я за тестування, однозначно + для дытей. :tanksmile:
Oleg aka SITERATING
04-29-2008, 02:18 PM
Сьогодні 2-й етап, математика, всім школярам удачі ! :pain32:
Юна лучанка Ельвіра Дмитрук була допущена до проходження зовнішнього тестування з математики, не зважаючи на те, що її прізвище у списках написали з помилкою.
На пункті оцінювання у Луцькій гімназії №4 проходили тестування два учні з абсолютно однаковими іменами, прізвищами та по-батькові – Мельничуки Олександри Олександровичі. Щоправда, в різних аудиторіях. Саме тому плутанини вдалося уникнути.
І таке буває :smile1:
maggot
05-06-2008, 11:38 AM
5 травня, розпочалась реєстрація на додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання.
Всі хто по поважних причинах не пройшов тестування зможуть його пройти, якщо зареєструються до 5 червня.
Raveneye
05-06-2008, 10:26 PM
Завтра тестування з Історії України.
Усім, хто пише - успіху!
Sebrant
05-06-2008, 10:30 PM
А я чув що перенесли тестування???!
ящо все ж таки не перенесли, Raveneye + 1 , успіху всім!!!
Oleg aka SITERATING
05-07-2008, 09:42 AM
Ні, не відмінили. Зараз проходить! Удачі всім!
В опитуванні стосовно доцільності розміщення в Інтернеті персоніфікованих даних про результати оцінювання 95% респондентів висловилися за те, щоб такі дані розмістили. Однак, 5% вважають, що розміщення таких даних порушує їхні права, а ця інформація може бути використана всупереч їхнім інтересам. Про це сьогодні, 15 травня, повідомили інформаційна служба Українського центру оцінювання якості освіти.
Результати в неті не будь вивішувати, але я думаю що потрібно було б.:type:
Я чув що без зовнішнього тестування не можна вступити в жоден ВУЗ, навіть приватний. A як поступати людям, які хочуть вступити у ВУЗ, але закінчили вони школу раніше? Їм що тоже потрібно проходити зовнішнє тестування?
torent
05-22-2008, 11:58 AM
Я чув що без зовнішнього тестування не можна вступити в жоден ВУЗ, навіть приватний. A як поступати людям, які хочуть вступити у ВУЗ, але закінчили вони школу раніше? Їм що тоже потрібно проходити зовнішнє тестування?
Мені казали, що це правда.
Для вступу у вуз потрібно подати заявку, і пройти тестування.
sveta
05-22-2008, 01:10 PM
23 травня 2008 року відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з географії.
Дирекція Луцького регіонального центру оцінювання якості освіти просить учасників тестування приходити вчасно з необхідними документами: запрошенням, паспортом або свідоцтвом про народження та довідкою зі школи з фотокарткою, а також слідкувати за часом для перенесення правильних відповідей у бланки А і Б. Тестування з географії триватиме з 11.00 до 13.15.
Бажаю всім школярам успіху.
Будьте уважні, бо від цьго залежить ваше майбутнє.:pain32:
Taнюшка
06-19-2008, 10:54 AM
Звичайно, великий + для школярів, хто знає предмет, той і напише не залежно в якій школі, а згодом вступити у престижний ВУЗ без хабаря! Всім абітурієнтам- удачі і натхнення!
Helen
03-25-2010, 11:28 AM
Зараз ходять слухи про відміну ЗНО. Надіюсь, цього не станеться.
Моя родичка з села на Житомирщині була відмінницею в школі і минулого року поступила в медінститут. Ду-у-уже сумніваюсь, що їй вдалося б це зробити без тестування. Справді, розумні діти з небагатих сімей отримали свій шанс і є надія, що й після закінчення вузів матимемо спеціалістів, а не потенційних хабарників-неучів.
Останнє чудо природи
05-19-2010, 03:26 PM
Тестування - це правильно. Принаймні, коли система освіти вкрай корумпована. Так, звійно, тести не можуть оцінити творчу складову особистості. Але, між нами, хто її і як оцінював? На вступних іспитах? Чим можна виміряту ту творчу складову?
vBulletin версії 3.6.7, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.