КПК

Показати повну версію : Обоговорюємо Vist-у

Oleg aka SITERATING
04-25-2008, 07:41 PM
О кого стоїть не так щоб попробувати, а вже на протязі якось часу і нормально працює? Які відгуки? :smile1:

Дядя Вітя
04-28-2008, 09:02 PM
В мене вже стоїть Віста десь пів року. Подобається її стабільність та швидкість, правда без SP1 немає смислу її використовувати.

Oleg aka SITERATING
04-29-2008, 10:25 AM
В мене вже стоїть Віста десь пів року. Подобається її стабільність та швидкість, правда без SP1 немає смислу її використовувати.

Вже не від одінієї людини чув що і СП1 покищо дуже слабенький, 15+ % всіх програм все ще не працюють під Вістою.

fgviktor
04-29-2008, 06:04 PM
Про яку стабільність може йти мова? :mad2:
Вона працює дуже погано. :bo:
Ще й комп подавай їй потужний. :writer:

dima
04-30-2008, 03:28 PM
Красива, але переходити на неї краще пізніше, коли виправлять більшість помилок...:idea:

Дядя Вітя
05-01-2008, 10:22 PM
Це бескінечна тема, спорити ми тут будемо довго, але я на вісті юзаю багато програм і навіть такі як 3д макс, і він бистріше працює ніж на хрюшці.
А що реально неможна запустити на вісті, то це програми які написані під 8-ий дірект, хоча далеко не всі, а ті що і з 9-ого не працюють, то просто встановити дірект 9 і всьо буде бенчь ;)

А ті що зараз кричать про те що віста тупа і т д, вспомніть що Ви декілька років назад говорили про ту ж хрюшку...

Oleg aka SITERATING
05-02-2008, 02:16 PM
А ті що зараз кричать про те що віста тупа і т д, вспомніть що Ви декілька років назад говорили про ту ж хрюшку...

Ну так завжди, важко дуже позитивно сприймати щось нове, якщо і щось старе досить непогано працює :beer:

Saver
05-14-2008, 12:24 PM
Перейшов на вісту після виходу першого сервіс-пака, можна навіть працювати. Правда частенько бувають сині екрани.:painter:

А вчора офіційно вийшов SP3 до XP::protest:

Корпорация Microsoft наконец-то официально представила новую версию кумулятивного пакета исправлений Service Pack 3 для операционной системы Windows XP. Несмотря на пока еще не перенесенную дату окончания продаж (30 июня), обновления для одной из самых «пожилых» операционных систем продолжают выходит в свет. Пакет исправлений Service Pack 3 содержит в себя все выпущенные ранее обновления для операционной системы Windows XP. Кроме того, он включает так же несколько мелких улучшений, которые пользователи вероятнее всего не заметят. Релиз предназначен для пользователей, а также сборщиков персональных компьютеров, которые все еще продолжают пользоваться ОС, выпущенной еще в 2001 году. Более детально расписано в официальном документе, доступном в трех различных форматах (подробнее). Официальная поддержка этой версии ОС планируется как минимум до 2014 года, так что возможно, это далеко не последний пакет исправлений.

http://overclockers.ru/softnews/29100.shtml

Дядя Вітя
05-16-2008, 04:14 PM
Перейшов на вісту після виходу першого сервіс-пака, можна навіть працювати. Правда частенько бувають сині екрани.:painter:

Сині екрани кажиш? Обнови всі драйвера, які були написані спеціально для вісти і для кожного пристрою встанови їх. Вінда опреділила сама? Це добре, але рідні - краще!
Ще можиш для впевненості поставити 9-ий дірект.
Ну самий гірший випадок, конфлік жаліза чи поганий дистрибютив самої вінди.

tanya
07-03-2008, 09:39 AM
На моїй машині працює все нормально.:smile1:
Правда я нічого грандіозного на ньому не роблю(кіно, музика, інтернет, часом ігри).:type:

jun
07-05-2008, 10:38 AM
Нормально вона працює.:good:
З часо більшість на неї перейде.:i_am_so_happy:

venom_
07-05-2008, 11:45 AM
Цілком з тобою згоден! Машини зараз двох-чотирьох ядерні продаються - відповідно і купуються, залізо старіє, міняється на нове. Віста рулить на нових машинах! От як у мене - 4 ядра по 2,4 Ггц - на хрюшці тормозно працював, а вісту 64 бітну поставив, то тепер не встигаю замічати, як вікна вилітають і софт грузиться! :wink:

Саша
07-05-2008, 03:46 PM
4 ядра по 2,4 Ггц
Гарна машина:gamer:
Я собі таку хочу.:cray:

venom_
07-05-2008, 04:02 PM
1000 $ сам системний блок....

Саша
07-07-2008, 12:42 PM
1000 $ сам системний блок....
Починаю з сьогодні економити. :drinks::mad:

DEN
08-08-2008, 10:46 AM
На потужних машинах для дому це супер система.

zzzvalentinxxx
10-14-2008, 05:22 PM
Як можна порівнювати роботу ОСей????
Може в когось ще залишильсь комп"ютери з параметрами типу 1ГГц, 128МБ ОЗУ, 20ГБ ПЗП з відео в 16МБ?? Поставим сюди Вісту?? Буде літать? І окні не "віснутимуть"???? Про що мова? Win 3.1 не для чотирьох ядерних проців у системниках за штуку писали! Логічно?

Може поговорим про еволюцію Віндовса (чи може за десятки років нічого не змінилось?)!!!!

Наприклад я не бажаю ставити на свій ХР MSOffice 2003, мені більш до вподоби новий софт, а от як під цей софт настроєна система, то це вже діло кожного!

Вердикт:
Якщо Ви користуєтесь набором служб і програм від Microsoft, які входять до їхніх ОСей, то краще однозначно Віста (при умові ОДИНАКОВОЇ функціональності: служби і процеси - аналогічно).
Якщо у Вас Віндовс - це платформа для БАГАТЄННОГО набору стороннього софту - ХР простіше в управлінні і проблем з несумісністю менше.
Якщо Ви вперше сіли за машину і для Вас головне - прикольний вигляд робочого столу, класні звучки, швидко бігає така полоска при загрузці - Віста!

ІМХО: Віста - мрія садомазахіста!!!!