Куратор
10-27-2009, 01:23 PM
Мені до рук порапила книжка, де розповідається про культуру ділового спілкування. Там в одному з розділів знайшла опис гардеробу ділової жінки. І тут подумалось. а раптом це комусь стане при нагоді?
Раптом "Луцький форум" читає той хто прагне стати ідеальною діловою людиною:good:?
От я і ділюсь своїм матеріалом. Якщо хтось має що доповнити чи сказати - давайте мінятись. Будемо рости разом (гарно одягатись і до місця, думаю, треба вміти). Може, відразу хтось підкаже, де це все можна купити і так щоб доступно було.
Базовий традиційний гардероб ділової жінки
- чорний або сірий костюм (з 2-3 частин)
- темно-синій костюм (з 2-3 частин)
- жакети та спідниці, які можна комбінувати (2-3)
- плаття (з 1-2 частин)
- блузки білого, бежевого та пастельних кольорів (2-4)
- золоті, срібні, високої якості штучні сережки, браслет, ланцюжок, заколка, брошка
- годинник високої якості (максимально дорогий, який можна придбати на одну свою місячну зарплату)
- шарф, який має кольори вашого костюма (бажано)
- пара традиційного/класичного взуття чорного кольору (підбори 2-5 см)
- пара традиційного/класичного взуття темно-синього, бежевого кольорів
- шкіряна сумка чорного, темно-синього, бежевого кольорів
- шкірний пасок чорного, темно-синього кольору
- шкіряний портфель чорного, коричневого кольору та кольору бургунді
- пальто/плащ
- парасолька
P.S. туфлі підбираються по кольору до найнижчого елементу одягу (для чорної спідниці чорне взуття, для бежевого плаття – бежеві туфлі, щоб не акцентувати увагу на ногах)
Про чоловічий гардероб трошки згодом :wink:
Раптом "Луцький форум" читає той хто прагне стати ідеальною діловою людиною:good:?
От я і ділюсь своїм матеріалом. Якщо хтось має що доповнити чи сказати - давайте мінятись. Будемо рости разом (гарно одягатись і до місця, думаю, треба вміти). Може, відразу хтось підкаже, де це все можна купити і так щоб доступно було.
Базовий традиційний гардероб ділової жінки
- чорний або сірий костюм (з 2-3 частин)
- темно-синій костюм (з 2-3 частин)
- жакети та спідниці, які можна комбінувати (2-3)
- плаття (з 1-2 частин)
- блузки білого, бежевого та пастельних кольорів (2-4)
- золоті, срібні, високої якості штучні сережки, браслет, ланцюжок, заколка, брошка
- годинник високої якості (максимально дорогий, який можна придбати на одну свою місячну зарплату)
- шарф, який має кольори вашого костюма (бажано)
- пара традиційного/класичного взуття чорного кольору (підбори 2-5 см)
- пара традиційного/класичного взуття темно-синього, бежевого кольорів
- шкіряна сумка чорного, темно-синього, бежевого кольорів
- шкірний пасок чорного, темно-синього кольору
- шкіряний портфель чорного, коричневого кольору та кольору бургунді
- пальто/плащ
- парасолька
P.S. туфлі підбираються по кольору до найнижчого елементу одягу (для чорної спідниці чорне взуття, для бежевого плаття – бежеві туфлі, щоб не акцентувати увагу на ногах)
Про чоловічий гардероб трошки згодом :wink: