КПК

Показати повну версію : OnLine-ігри

tim
05-14-2008, 02:38 PM
Хто що грає в інтернеті?
Які ігри можете порадити пограит в неті коли скучно?

dima
05-14-2008, 02:47 PM
Єдина реальна гра це Lineage2.
Перевірена часом
Є багато серверів з сотнями учасників
Не потрібен широкий трафік
Ідеальна графіка

sveta
05-14-2008, 02:54 PM
Якщо ти любиш цю гру то в павутині ти перейдеш на новий рівень задоволення.:smile1:
Одне діло експертів перемагати, інше живих людей(з різним ківнем кваліфікації):biglaugh:

maggot
05-14-2008, 03:21 PM
Майже рік сидів на "Сфері Долі"
http://ds.rambler.ru
он-лайн стратегія в реальному часі з інтерфейсом на флеші
:type: :type: :type:

Saver
05-16-2008, 12:57 PM
Я, наприклад, вже пів року "рулю" у motorwars - пошагова гонка (як би це не дивно звучало ). У грі досить прикольна реалізація управління машиною на трасі. Якщо пояснювати примітивно - чим більша швидкість, тим менший кут повороту. Ось і треба враховувати ці параметри, щоб всіх обігнати і десь на повороті не вилитіти у кювет. Автопарк досить обширний, для кожного знайдеться підходяще авто. Авто можна тюнити. Катаєшся собі, заробляєш очки досвіду, прокачуєш персонажа. Чим крутіший персонаж, тим крутіші авто доступні.
:tanksmile::tanksmile:

bohdanofff
10-16-2008, 05:32 PM
Хто що грає в інтернеті?
Які ігри можете порадити пограит в неті коли скучно?
Травіан
http://speed.travian.com.ua/

venom_
10-16-2008, 05:39 PM
Імхо, ігри - це марна трата часу.
Щодо онлайн ігор, то їх власники заробляють непогані гроші.

stels
10-17-2008, 09:19 AM
Щей досить не погані.
В більшості куча платних сервісів.
А в нормальній грі тисячі учасників.

bohdanofff
10-17-2008, 04:42 PM
Імхо, ігри - це марна трата часу.
Щодо онлайн ігор, то їх власники заробляють непогані гроші.

Кожен крутиться як може

LiM
10-20-2008, 03:57 PM
Для одних часу не вис тачає, а в інших він зайвий.

venom_
10-20-2008, 04:11 PM
Для одних часу не вис тачає, а в інших він зайвий.

На мою думку зайвого часу ніколи не може бути... Мені його завжди бракує. не розумію тих, хто тратить свій час марно

bohdanofff
10-20-2008, 05:40 PM
Майже рік сидів на "Сфері Долі"
http://ds.rambler.ru
он-лайн стратегія в реальному часі з інтерфейсом на флеші
:type: :type: :type:

Шо в цій грі такого цікавого, як на мене то нічого особливого

alexandra
10-28-2008, 11:48 AM
Шо в цій грі такого цікавого, як на мене то нічого особливого
100% абсолютно нычого цыкавого

Саша
10-28-2008, 03:59 PM
Браузерні ігри для дітей і фанатів косинки

Yagun
01-12-2009, 06:37 PM
Браузерні ігри для дітей і фанатів косинки
Найчастіше найпростіші ігри і є найцікавішими і збирають біля себе найбільшу увагу.

На мою думку зайвого часу ніколи не може бути... Мені його завжди бракує. не розумію тих, хто тратить свій час марно
Хтось заробляє на цьому гроші поки ти "занятий" :) В он-лайн іграх одні з найвищих доходів, які не оподатковуються, а в бідних країнах на них заробляють доволі непогані гроші (як для них), щоб не бути багатослівним, читай про фармерів (http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B5%D1%80_%28MMORPG%29) .

Трачу стільки часу на ОН-лайн ігри і ОН-лайн проекти скільки цього бажаємоя душа і витримує мій гаманець, нічого поганого в цьому не бачу.

А говорити що "он-лайн" це погано, прицьому навіть неспробувавши цього говорити повністю безглуздо.

venom_
01-12-2009, 06:41 PM
Найчастіше найпростіші ігри і є найцікавішими і збирають біля себе найбільшу увагу.

Хтось заробляє на цьому гроші поки ти "занятий" :) В он-лайн іграх одні з найвищих доходів, які не оподатковуються, а в бідних країнах на них заробляють доволі непогані гроші (як для них), щоб не бути багатослівним, читай про фармерів (http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B5%D1%80_%28MMORPG%29) .

Трачу стільки часу на ОН-лайн ігри і ОН-лайн проекти скільки цього бажаємоя душа і витримує мій гаманець, нічого поганого в цьому не бачу.

А говорити що "он-лайн" це погано, прицьому навіть неспробувавши цього говорити повністю безглуздо.

По перше хто тобі казав, що я не пробував? :gamer: :wacko1: :bad:
По друге, я заробляю на таких як ти, у мене обмінний пункт ВебМані. :cool:

Yagun
01-12-2009, 06:57 PM
По перше хто тобі казав, що я не пробував? :gamer: :wacko1: :bad:
По друге, я заробляю на таких як ти, у мене обмінний пункт ВебМані. :cool:
Я користуюсь послугами Яндекс-грошей, з ними на 15% дешевше розплачуватись за подібні послуги. А в грі в мене дуже багато речей які коштують на 1+к зелених, причому вони не дешевшають підчас економічної кризи :)

Ruslishok
01-13-2009, 06:53 PM

Я з цим не згоден, хоч би який великий заробіток неприносили on-line games, проте цей заробіток не для мене. Я нічого проти немаю людей які на цьму мають гроші. Вони займаються тим, що їм подобається, і мають з того вигоду. Проте не всі люди "геймери", і не всі люблять ігри. Правда це моя суб'єктивна думка.

Saver
01-13-2009, 06:56 PM
З цим можна посперечатися, кожна людина отримує задоволення по своєму. Хтось живе іграми, ілюзією. Від перемог у грі отримує кайф, хтось отримує кайф від перемог в реальному житті. Кожна людина вибирає свій шлях.

maggot
01-13-2009, 06:57 PM
. Кожна людина вибирає свій шлях.
+100 Підтримую.

Fredi
01-13-2009, 07:04 PM

Ти б ще написавби: А говорити, що кокаїн це погано, навіть не спробувавши цього говорити повністю безглуздо.

Це ж повний бред, є люди які днями не виходять з квартири, забувають про їжу і ін. потреби. Сидить цілими днями перед монітором. З друзями спілкується тільки через асю, спілкування тільки про те який в мене "рейтинг".

Oleg aka SITERATING
01-13-2009, 07:29 PM
Ти б ще написавби: А говорити, що кокаїн це погано, навіть не спробувавши цього говорити повністю безглуздо.

Це ж повний бред, є люди які днями не виходять з квартири, забувають про їжу і ін. потреби. Сидить цілими днями перед монітором. З друзями спілкується тільки через асю, спілкування тільки про те який в мене "рейтинг".

Кокаїн це прикольно (с) :rofl:

шютка )))

Yagun
01-14-2009, 01:18 AM

Недарма в деяких країнах дозволили продаж легких наркотиків, а пиво, та інші алкоголь-продукти не забороняють навіть в нас. Пити вроді і не страшно, а вот спиватись нізя. Кидаєтесь з крайності в крайність. Повірте в людини може бути і робота і сімя, але вона буде проводити свій вільний час не за пивом з друзями чи переглядом бойовика, а за грою. Ось і все. Причому, якщо на грі можна підзаробити да ще й знайти кучу друзів (в мене вони з Франції, Англії, Естонії, Латвії, Росії, Білорусії), а ще якщо з ними поспілкуватись по скайпу чи іншій лабуді, дак це взагалі круто, повірте стільки нового дізнаєшся, що в жодному телевізорі такого не покажуть. воть.

bohdanofff
01-14-2009, 10:08 AM

Согласен с тобой на 99%. 1% - ведь бывают же такие моменты, что хочется отвлечся и просто немного побездельничать. Вот как раз для этих моментов онлайн игры.

Зевс___
03-21-2009, 09:24 AM
Сама реальна гра це LieageII, всякі комбатси і подібна фігня їй навіть в ногах не валяється!

Yagun
03-21-2009, 10:23 PM
Зевс___ (http://www.forum.toplutsk.com/member.php?u=261), ти просто дуже мало грав ММОРПГ... повір їх є настільки велика кількість і настільки хфайних, що очі на лоб лізуть :)

Зевс___
03-22-2009, 10:48 PM
Багато... без сенсу і швидко набридають, але багато...

Chos
06-20-2009, 02:08 PM
Ребят, скинули недавно ссылочку на очень безбашенный проект. Играете прямо в браузере - никаких програмулин и клиентских частей не нужно.
О чем игра? Это арена, где сражаются милые анимешные человечки. В чем прикол? Прикол в том, что вы НИЧЕМ не управляете )))

Начинается все с создания персонажа. Пока вы вводите имя будущего бойца, картинка внешности многократно меняется - каждая буква имени - это отдельная черта внешности и умений (?) вашего человечка.

Все - создали, можно начинать бой. Кликаем на "арена" и наблюдаем как лилипуты громят друг-друга дубинами или ровняют лицо кувалдой. И вы НИЧЕМ не управляете. Прокачка идет сама по себе, удары, комбо и прочее и прочее ваш боец делает сам - вы просто смотрите и болеете.

В общем, я сначала покрутил пальцем у виска - че за бред. Но игра сразу цепляет "желанием разобраться", прикольностью и ненапряжностью.

В первый день даются 5 боев, после чего вас отправляют отдыхать. С наступлением новых суток вы сможете провести еще 3 боя - и теперь так каждый день вы сможете уложить до 3 противников. За победы вы получаете опыт - а за опыт уровни. С левелапом вам дадут новое оружие, или увеличат хиты, или дадут питомца!!!, который будет сражаться на вашей стороне. Все это по принципу китайского рендома - кому что повезет ))

Но самый кайф не в этом. Самый кайф в том, что игра построена по принципу пирамиды - каждый боец может привести по своей ссылке новых игроков, которые автоматически становятся его учениками (pupils). И за прокачку теперь все будут получать бонусы. Когда я увидел впервые мою курвочку в лице "сенсея, тренирующего молодежь" , я смеялся минут 5 - в игре есть очень четка анимация под это дело, поиграете - увидите.

Так что, приглашаю всех в мою личную школу http://assmramor.mybrute.com
pss реально создали тамагочи

novunu
01-20-2012, 01:03 AM
Всім небайдужим до долі України!
Реєструйтесь на www.erepublik.com/en/referrer/AKrit (http://www.erepublik.com/en/referrer/AKrit) та допоможіть досягнення Україною розквіту та могутності.
Це класна безплатна онлайн гра.