Показати повну версію : Сама смішна історія з твого життя?
sveta
05-15-2008, 12:23 PM
Пишіть кумедні історії що трапилися з вами, посміємося разом.
:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
tanya
05-15-2008, 12:28 PM
А ми в 5 класі говорили про безпеку на дорозі. От вчителька нас і запитала шо може бути причиною аварії, коли може статися аварія.
От одне дітьо стає і каже: "Аварія може статися, коли шофер був під кайфом". І головне то зовсім серйозно, то не була така спеціальна шутка, а зовсім серйозна відповідь.
Одного разу ми з мамою і з сестрою пішли прогулятися до парку. Стояли біля переходу і раптом біля нас зупинилася міліцейська машина. І тут сестра на весь голос : " Мам, дивись менти!", а я їй :"Цить мала, де так так про мусорів говорити можна?"
Міліціонер на мене так подивився що мені під землю провалитися хотілося.
maggot
05-19-2008, 05:04 PM
В нас на першу пару вчитель запізнювався, от ми і сиділи, анекдоти розказували. От є в нас така одна файна тьотя, старша трохи, тай розказує такого анекдота: "Іде якось кум з кумою з ферми додому, та каже до неї, шо от так в полі нема нікого, то можна було б одне діло провернути(ну ви поняли яке). Ну кума ясне діло погодилася, а там поблизу баран був, та як побачив ту позу, то з розгону в кума, кум через куму летить, в копицю сіна головою....
Вже прийшли вони додому, а кума ше не може від сміху відійти, та і її питають шо сталося. От вона і каже: "Та во йду з кумом додому з ферми, бачимо студент студентку раком ... . А ззаду баран в студента, та кум через мене в копицю сіна, а я на траві розчепірилася..."" - то такий анекдот довгий, може так трохи незрозуміло написаний, то просто треба розказувати вживу...
От вона той анекдот розказує на весь голос, на всю аудиторію чути і не почучли як вчитель прийшов. А він такий солідний чоловік, прийшов до нас як до дорослих, а тут ми йому такого анекдота, але ж ми потім ржали з того, цілий день.
joker
05-20-2008, 01:17 PM
Вчера наблюдал картину в магазе связи и дисков:
стоит мужичёк, смотрит на диски (долго смотрит, ибо порядочно выпивший), потом выдаёт продавцу:
- Можно у Вас диск купить, сынишка попросил..
- Какой диск?
- Ой, щас вспомню (берётся за голову)... - выдаёт - "Стой и рыгай"!
Продавец : Что?
- Ну диск называется "Стой и рыгай"... ой! ... нет, как-то... "Лежи и блюй"... да, по моему, так... - Буровит про себя: - лежи и блюй... неет.. бежи и стругай.. ой... неет, бля как же он... рррр! Щас сыну позвоню!
Достаёт трубу, тыкает указаптельным пальцем по кнопкам (бл@ как будто по сенсору и не поднося телефона к уху, включает громкую связь и ждёт - идут гудки... сын берёт трубку, и дальше следует диалог, после которого весь магазин просто лежал (и я в том числе)!
- Сынок, как диск-то назывется, бл@ этот???
- CD-RW
- Ну точно, Сиди и рви
Ото прикол, я довго сміявся як це почув
sveta
05-22-2008, 02:07 PM
А ми в 5 класі говорили про безпеку на дорозі. От вчителька нас і запитала шо може бути причиною аварії, коли може статися аварія.
От одне дітьо стає і каже: "Аварія може статися, коли шофер був під кайфом". І головне то зовсім серйозно, то не була така спеціальна шутка, а зовсім серйозна відповідь.
Сама смішна історія серед всіх ця.:poz:
stels
06-06-2008, 10:45 AM
Одного разу ми з мамою і з сестрою пішли прогулятися до парку. Стояли біля переходу і раптом біля нас зупинилася міліцейська машина. І тут сестра на весь голос : " Мам, дивись менти!", а я їй :"Цить мала, де так так про мусорів говорити можна?"
Міліціонер на мене так подивився що мені під землю провалитися хотілося.
Ухти, ото ситуація, сміявся 5 хв, особливо смішно коли уявляю собі той момент коли сестра твоя каже: "Мам, дивись, менти". СУПЕР!!!! Хотілося б на таке подивитися. Ви часом повторно не плануєте таку ситуацію зробити))
Sebrant
06-06-2008, 09:53 PM
Ухти, ото ситуація, сміявся 5 хв, особливо смішно коли уявляю собі той момент коли сестра твоя каже: "Мам, дивись, менти". СУПЕР!!!! Хотілося б на таке подивитися. Ви часом повторно не плануєте таку ситуацію зробити))
Ха, на бізз) Прсим , просим ... :biglaugh:
Sebrant
06-07-2008, 02:15 PM
Стою якось в зоомагазині. В одному з акваріумів плаває дуже незвичайна рибка. Якась дівчинка,років 10, питає:
-Скільки коштує ця рибка?
Продавець:
-Вона не продається!
Д.: -А чому?
П.: -Ми її зловити не можемо.
Реготав довго :)))
Sebrant
06-07-2008, 02:16 PM
Сидять в кабінеті троє - два мужика (я і начальник відділу) і чувіха (сотрудніца):
Заходить мужик в кабінет і на повному серйозі питає: "Хто з вас Свєта?"
я довго відходив))
Sebrant
06-07-2008, 02:17 PM
спортивний огляд на каналі24
диктор смалить:
"серби забили гол, відшукавши дірку по між ніг німецького воротаря..."
Oleg aka SITERATING
06-07-2008, 10:06 PM
спортивний огляд на каналі24
диктор смалить:
"серби забили гол, відшукавши дірку по між ніг німецького воротаря..."
AAA, я це теж бачив :biglaugh:
bohdanofff
11-25-2008, 04:05 PM
Вы наверное не поверите, но это было на самом деле и не один я это видел. Вообщем было это еще несколько лет назад. Ехал я как-то в тролейбусе. На заднем сидении спал пьяный вжопу типочек лет двадцати. Ему наверное было так херово что лицо у него было :bad: бледно-зеленое. Тут он проснулся. И вот ,незнаю что ему в голову стукнуло, он разстегивает свою спорт.кофту, наклоняет голову и начинает:bad: блевать себе в запазуху.......... по окончанию этого отвратительного процеса он застегнул кофту назад и опять уснул. Ну что тут скажешь. Судите сами:lol:
Sebrant
12-15-2008, 12:27 AM
Рассказ девушки:
У меня с молодым человеком - взаимоотношения - голову сломаешь и без пол-литра не разберешься. А там еще и бывшая девушка совсем как бы не бывшая... Вобщем, цирк с конями... А теперь вот зарисовочка... Заехал за мной на машине, сажусь в автомобиль - чмок-чмок и со скорбным лицом мне сообщает - у меня неприятность... Я соответственно - что такое? Ну он и выдает - песню послушай: а в машине значит звучит известная каждому
столбу песня про несчастную любовь с крутыми последствиями - Данко "Малыш". Кто не в курсе - строчка: "Твой малыш растет не по годам и уже читает по слогам, озорной и добрый мальчуган - твой малыш... И когда с ним за руку идешь - никого счастливей не найдешь мог бы на меня он быть похож - твой малыш". То что я оторопела - это слабо сказано... Сижу и думаю: "И когда вы это мужики все успеваете..." Расплакаться собралась от обиды... и злости...
А любимый заметил, что я "зависла" и выдал такое, от чего я вообще в астрал ушла Цитирую: "Да нет, ты не поняла - не слова слушай, а вообще песню - по-моему у меня колонка правая шумит, да?"
vBulletin версії 3.6.7, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.