Показати повну версію : Худеем вместе
Аленка
06-05-2010, 07:27 PM
Всем привет.
Давайте здесь писать кто как худеет или пробывал худеть.Лично я хочу попробывать Кремлёвскую диету, где можно кушать практичиски всё и при этом скидывать кг.Кто пробывал эту диету?Давайте вместе на неё сядим и здесь будем писать свои результаты.:pardon::good:
Катюша
06-08-2010, 09:11 AM
Я знаю чудовий засіб - випробувано на собі. Ложка (чайна, столова - щоб не надто кисле) справжнього яблучного оцту на стакан води. Зранку за півгодини перед сніданком. Можна ще і ввечері на ніч. Місяць-півтора попити, через місяць можна знову. Ефекту спочатку не видно, але десь місяців через два помічаєш, що стала стрункішою. (
Крім того яблучний оцет чистить кров і виганяє шлаки.
Але оцет не магазинний, а домашній!
Слава
06-10-2010, 09:31 AM
Я чула за Кремлівську дієту, але деталей не знаю. Потреби аж такої не було. А зараз літо - купальник, то треба може й скинути трошки.
Аленка, напиши детальніше, або зсилку кинь, будь ласка :)
Останнє чудо природи
06-10-2010, 12:53 PM
Я знаю чудовий засіб - випробувано на собі. Ложка (чайна, столова - щоб не надто кисле) справжнього яблучного оцту на стакан води. Зранку за півгодини перед сніданком. Можна ще і ввечері на ніч. Місяць-півтора попити, через місяць можна знову. Ефекту спочатку не видно, але десь місяців через два помічаєш, що стала стрункішою. (
Крім того яблучний оцет чистить кров і виганяє шлаки.
Але оцет не магазинний, а домашній!
Я теж про яблучний оцет знаю... Але в мене був трошки інший рецепт. Я брала столову ложку оцету на літр води, додавала або меду, або 2 склянки якогось соку (в такому разі - ще трошки оцету). І цей шмурдяк пила протягом дня. Їла все, як завжди. Якщо немає загострень хвороб ЖКТ і нирок, діє прекрасно - м*яко та надійно. До того ж покращується стан шкіри, реально виглядаєшь років на 5 молодшою))) Тривалість курсу - днів 10.
А про Кремлівську дієту чула дуже різне - від "супер-пупер" до "Більше николи і ні за що!!!"
Останнім часом проводжу на собі експеримент: http://disbiozu.net/article_05.htm (http://disbiozu.net/article_05.htm) . Вже десь писала про це. Здається, воно працює. Вже скинула чи то 3, чи то 4 кг... :) Не знаю, від чого рахувать. Але з травленням точно стало краще.
Останнє чудо природи
07-24-2010, 02:33 PM
І ще - для тих, хто сидить на дієтах: з приводу синтетичних мультивітамінів (http://www.multi-tabs.ua/Ukraine/%D0%AD%D0%BD%D1%86%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BF%D 0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D 0%B2/4-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D1%83%D0%B6%D0%B4%D0%B5%D 0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BE-%D0%9C%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82%D0%B8-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D1%81%C2%AE.aspx)
Це нічого, що стаття висить на "вітрині" мультитабся. Там про конкретні брнди - жодного слова. А думки є слушні. В будь-якому разі, знати це варто. Особливо, коли всі зараз так жорстоко б*ються навколо проблем натурального і ненатурального харчування, вітамінів у пігулках і т.ін.
Краблев
07-25-2010, 11:27 AM
Скоріше за все - вони просто використали статтю відомого вченого. Доречі, отримав відповіді на багато запитань.
Bony girl
08-06-2010, 03:18 PM
А я пащусь,и не одного поста не пропускаю,очень помогает похудеть,сбрасываю до 3 кг. за один пост!
Останнє чудо природи
08-08-2010, 01:51 PM
І ще - для тих, хто сидить на дієтах: з приводу синтетичних мультивітамінів (http://www.multi-tabs.ua/Ukraine/%D0%AD%D0%BD%D1%86%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BF%D 0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D 0%B2/4-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D1%83%D0%B6%D0%B4%D0%B5%D 0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BE-%D0%9C%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82%D0%B8-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D1%81%C2%AE.aspx)
Це нічого, що стаття висить на "вітрині" мультитабся. Там про конкретні брнди - жодного слова. А думки є слушні. В будь-якому разі, знати це варто. Особливо, коли всі зараз так жорстоко б*ються навколо проблем натурального і ненатурального харчування, вітамінів у пігулках і т.ін.
Так, я пробила цього автора, справді, серйозний вчений.
шТучка
12-13-2010, 07:25 PM
а я худiти почала, коли почала замiсть вечерi пити кефiр, не знаю, що допомогло - сам кефiр чи славнозвiснi LGG-бактерii, але факт "на лицо", чи то пак, на бока :rofl:
Останнє чудо природи
12-13-2010, 11:06 PM
а я худiти почала, коли почала замiсть вечерi пити кефiр, не знаю, що допомогло - сам кефiр чи славнозвiснi LGG-бактерii, але факт "на лицо", чи то пак, на бока :rofl:
Мої Вам поздоровлення (з легкою заздрістю: не з приводу зхуднення, а через вашу наполеглевість... В меня не вистачає терпіння пити кефір навіть протягом одного тижня... Нудить:rofl: :drinks: )
шТучка
12-14-2010, 11:50 PM
ну, це кому вже як )) мiй чоловiк теж через тиждень починае протестувати, тодi я купую йому йогурт чи маслянку
а щодо схуднення, то кефир можна замiнити iншими засобами але з тими ж таки бактерiями, наприклад, бiфiформ. але, здаеться, ви вже самi дiйшли цього методу )
шТучка
01-15-2011, 11:36 PM
Доречi, можна для схуднення зробити лiпосакцiю, але тут iснують своi пiдводнi камiнцi (http://www.doctor-self.com/article_71.htm).
Останнє чудо природи
01-16-2011, 12:38 PM
Доречi, можна для схуднення зробити лiпосакцiю, але тут iснують своi пiдводнi камiнцi (http://www.doctor-self.com/article_71.htm).
Камінці:lol:
Блін, ліпосакція - це, як на мене, такий жах... Стільки всього про теє написано :( Краще худнути звичними методами - довше, але спокійніше...
шТучка
01-17-2011, 09:28 PM
Ну, ви таке кажете... Хто вигляда крутiшим: той, хто пiтнiв мiсяць по пiвгодини у залi, чтой, у кого стало коштiв на лiпосакцiю та наступну реабiлiтацiю? :wacko1:
Останнє чудо природи
01-21-2011, 01:57 PM
Ну, ви таке кажете... Хто вигляда крутiшим: той, хто пiтнiв мiсяць по пiвгодини у залi, чтой, у кого стало коштiв на лiпосакцiю та наступну реабiлiтацiю? :wacko1:
Дотепно... до речі, у відповіді я, особисто, не впевнена...
Мабуть, все ж таки, кожному своє:drinks: В кого до чого хист.
А щодо пластичної хірургії в цілому, то просто до відома: Секрети естетичної хірургії (http://doctor-self.com/article_71.htm):bad:
Останнє чудо природи
04-15-2011, 04:14 PM
Нещодавно прийшла мені в голову цікава думка: можна спробувати худнути за допомогою препаратів йоду. А прийшла та думка не просто так... (Боже, ціла казочка виходить :)) Так от: дивлюся, а в метрі в Києві все просто завішане лайтбоксами з рекламою йодованої "Олейни"... А Інтернет кричить, що в нас йод радіоактивний з Японії був (чи, може, ще є... або ще прилетить :) ).
Чи це правда, чи рекламний трюк - бо-зна... Але! Йододефіцит є насправді. А йод - це складова тиреоїдних гормонів щитоподібної залози, які стимулируют рост и развитие организма, рост и дифференцировку тканей. Повышают потребность тканей в кислороде. Повышают системное артериальное давление, частоту и силу сердечных сокращений. Повышают уровень бодрствования, психическую энергию и активность, ускоряет течение мыслительных ассоциаций, повышает двигательную активность. Повышают температуру тела и уровень основного обмена.
Тиреоидные гормоны повышают уровень глюкозы в крови, усиливают глюконеогенез в печени, тормозят синтез гликогена в печени и скелетных мышцах. Также они повышают захват и утилизацию глюкозы клетками, повышая активность ключевых ферментов гликолиза. Тиреоидные гормоны усиливают липолиз (распад жира) и тормозят образование и отложение жира.
Действие тиреоидных гормонов на обмен белков зависит от концентрации гормонов. В малых концентрациях они оказывают анаболическое действие на обмен белков, повышают синтез белков и тормозят их распад, вызывая положительный азотистый баланс. В больших же концентрациях тиреоидные гормоны оказывают сильное катаболическое действие на белковый обмен, вызывая усиленный распад белков и торможение их синтеза, и как следствие — отрицательный азотистый баланс.
Тиреоидные гормоны повышают чувствительность тканей к катехоламинам. Действие тиреоидных гормонов на рост и развитие организма синергично с действием соматотропного гормона, причём наличие определённой концентрации тиреоидных гормонов является необходимым условием для проявления ряда эффектов соматотропного гормона.
Тиреоидные гормоны усиливают процессы эритропоэза в костном мозгу.
Тиреоидные гормоны также оказывают влияние на водный обмен, понижают гидрофильность тканей и канальцевую реабсорбцию воды.
Є в когось щось на думці з цього приводу? Чи навіть досвід?
шТучка
04-18-2011, 12:13 AM
Як на мене, людину далеку вiд медицини, такi речi звучать дивно. хоча... не знаю, може i спробуватя налягти на цю Олейну з йодом, перечти на морепродукти. О, ще бачила в аптецi Мультiтабс з йодом - ще i його для повноти картини )))
Останнє чудо природи
04-18-2011, 09:55 AM
Як на мене, людину далеку вiд медицини, такi речi звучать дивно. хоча... не знаю, може i спробуватя налягти на цю Олейну з йодом, перечти на морепродукти. О, ще бачила в аптецi Мультiтабс з йодом - ще i його для повноти картини )))
А я не бачила з йодом мультитабса. Подивлюся, добре, дякую...
А щодо схуднення за допомогою йоду, колись чула (ще років 15 мабуть тому, коли тільки з'явилися на телебаченні ток-шоу), що вранці треба з'їдати тарілку вівсяної каші на воді з двома краплями йоду щодня. Мене тоді думка ця надихнула на подвиги, але вона виявилася ТАКА БРИДКА - та каша, - що її їсти було неможливо:lol: Так і покинула цю ідею. Аж дотепер...
шТучка
04-19-2011, 04:09 PM
та нi, як же можно приймати внутрiшньо зовнiшнi лiки?! не травiть себе, пiдiть та купiть собi той мультiтабс краще i не експериментуйте )))))))
Останнє чудо природи
04-20-2011, 01:52 PM
та нi, як же можно приймати внутрiшньо зовнiшнi лiки?! не травiть себе, пiдiть та купiть собi той мультiтабс краще i не експериментуйте )))))))
Добре, добре... Дякую!
Катюша
04-21-2011, 09:34 AM
Я нормально скидаю за літо - більше їсиш свіжих овочів, фруктів. А коли спека - то м’ясного не дуже хочеться, багато п’єш. Знову ж рухаємось більше. І якось само собою получається схуднути на пару кг.
шТучка
04-21-2011, 03:05 PM
а я ще до цього бігаю по стадіону, тому минулого літа скинула 6 кг, планую стільки ж і цього літа
Helen
05-31-2011, 12:55 PM
Знайшла таку темку. Ділюсь
Продукты, которые могут разрушить любую диету
Мы нашли для вас 10 вещей, употребляя которые в пищу, можно не ждать результатов от диет. Даже самые лучшие и сбалансированные меню не в состоянии стать для вас спасительными, если в них будут присутствовать эти 10 ингредиентов.
• Частично гидрогенизированные растительные масла. Также известные как транс-жиры. Здесь совет может быть таким: выбирайте продукты только тех производителей, которым вы доверяете. Дело в том, что зачастую недобросовестные производители пишут на этикетках, что в составе 0% транс-жиров, однако таковые присутствуют.
• Насыщенные жиры. Их нужно избегать, поскольку они практически не расщепляются и всегда оседают в организме в виде лишних жировых накоплений.
• Кукурузная фруктоза. Этот ингредиент сделан, чтобы заменять сахар, но это не лучшая замена, поскольку кукурузная фруктоза способствует отложению жира, особенно в районе живота.
• Искусственные подсластители. Они активируют потребность сахара в организме, из-за этого мы поглощаем больше сахара. Избегайте искусственных подсластителей, если находитесь на диете, они в большом количестве содержатся в диетических напитках.
• Мука. В ней мало клетчатки и мало питательной ценности. Она препятствует правильному пищеварению и не дает продуктам трансформироваться в энергию. Отсюда – жировые отложения.
• Соль. Соль не содержит калорий, но в больших количествах тормозит процесс похудения. Она задерживает воду в организме, приводит к вздутию, тормозит потери веса.
• Крахмал. Крахмалсодержащие продукты, такие как картошка и белый рис, могут свести на нет все ваши усилия по потери веса. Они мало эффективны в плане насыщенности полезными и питательными ингредиентами, а чувство голода после них приходит намного быстрее, чем после других продуктов.
• Сахар. Он не может легко и быстро перевариться в организме, в результате содействует жировым накоплениям. Остерегайтесь сладких продуктов, которые имеют сахар в качестве консерванта (фруктовые соки, энергетические напитки, варенья, джемы), в них сахар в больших концентрациях.
• Майонез в салатах. Вроде для салата нужно небольшое количество заправки. Но осторожней с майонезом, потому что это увеличивает калорийность блюда практически вдвое! Лучше выбирайте в качестве заправки для салата растительное масло или майонезы с низким содержанием жира.
• Белые соусы. Они часто содержат муку, сахар, крахмал, сливки – всё, что нужно избегать, сидя на диете.
vBulletin версії 3.6.7, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.